Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razlika Frutek, Hipp, ... 16.3.2005 20:30:56
|
|
|
|
Blanka77
|
Jaz ji kupujem od Fructala, ker so boljšega okusa (moja je izbirčna) in mislim, da so tudi malo cenejše. Pa še pokrovčke zbiramo, da se z njimi igra, ker so take lepe rdeče barve in na njih sličice.
|
|
|
|
Razlika Frutek, Hipp, ... 16.3.2005 20:39:33
|
|
|
|
lin
|
Največ Frutek in Alette,ampak zelo malo to konzumiramo ker ji raje nardim sveže ma če je sila na sprehodu pa dobi
|
|
|
|
Razlika Frutek, Hipp, ... 16.3.2005 21:04:32
|
|
|
|
Mojca P.
|
Mi uporabljamo samo Hippove, ker ne vsebujejo sladkorja, se pa trudimo uporabljat cim manj pripravljenih kasic, ker vse vsebujejo konzervanse ipd., kar doma pripravljne ne. Seveda pa vcasih, ko se mudi res prav pridejo.:rozica:
|
|
|
|
Razlika Frutek, Hipp, ... 16.3.2005 21:46:20
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz v glavnem delam sama doma kašice ampak če kupujem pa vedno kupim Alete in Frutke. Hipp prezrem, ker so imeli pred nekaj časa afero, da so se otroci v Afriki z njihovo hrano zastrupili in celo pomrli...pa ne kupim čisto nič njihovega, ker se mi je to takrat zdelo zelo pokvarjeno. Njihov argument je namreč bil, da so pač samo njim poslali tako hrano, ker so pač revni.No, nekaj v tem smislu in so se mi takrat zamerili.Bogve kaj pošiljajo za nas... Kupujem pa izrecno samo sadne nič drugih, ker so mi predvsem mesne sumljive... Mislim, da sicer ni razlike med njimi. Kakor se navadiš...
|
|
|
|
Razlika Frutek, Hipp, ... 17.3.2005 11:27:03
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz sem našemu kupovala Hippove sadne, ostalo se mi zdi nagravžno (ber: brez okusa), v Fruteku se mi zdi sam sladkor. Od kar je začel papcat, mu delam vse sveže doma. Tako je tut se sedaj ko je že 14 mesecev. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Razlika Frutek, Hipp, ... 17.3.2005 12:33:18
|
|
|
|
brbra
|
Mi pa smo dosedaj probali frutek, alete, hipp in alnatura in od vseh smo pristali čez dan na frutku ali alete, ki se mi zdi da je res edina brez sladkorja. Hipp nikakor ne more bit brez sladkorja, saj če poskusiš njihovo borovnico in jagodo in primerjaš z alete :zmeden:me težko prepričajo. Sadn- zelenjavne pa večinoma delam sama. Kupljene jemo le če se kam odpravimo, pa mu med sadno kašico naribam še kakšen biškotek pa je zadovoljstvo v hiši:love: Hippove pa jemo le mlečne za pred spanjem pa še to le enkrat do dvakrat tedensko. lp brbra
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?