Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika: Aptamil in Milumil 5.6.2008 17:33:18
|
|
|
|
emaa
|
Lahko tudi bolj pridobiva na teži, ali pa je dalj sit, odvisno kako pogosto je lačen. Če otrok normalno pridobiva na teži ni potreben, mogoče samo pred spanjem, če pa premalo pridobiva, pa ga priporočajo.
|
|
|
|
RE: Razlika: Aptamil in Milumil 6.6.2008 8:25:50
|
|
|
|
Neni13
|
Naš je bil prvo na Novolacu in je bil skoz lačen, pa polival.. Nato smo prešaltali na Milumil in je bilo boljše. Jedel je na 2 - 3 ure. Kasneje 3. Pač odvisno koliko na enkrat poje. Je pa MIlumil bolj nasiten kot Novolac.Redi pa po moje ne bolj.Mi smo normalno pridobivali na teži. Žal ti točno na vprašanje ne morem odgovoriti, ker Aptamila ne poznam.
|
|
|
|
RE: Razlika: Aptamil in Milumil 6.6.2008 8:36:43
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz sem se odločila, da bom za kupovala Aptamil, po primerjavi tabel Aptamila in Milumila se mi je zdel boljši Aptamil. Kako bo reagiral nanj ne vem, bom videla. Izkušenj pa tut nimam, ker sem pri prvem kupovala Pikomil, ki ga sedaj ni več . In nikoli nismo imeli problemov z njim.
|
|
|
|
RE: Razlika: Aptamil in Milumil 6.6.2008 11:52:02
|
|
|
|
lina10
|
Za aptamil za nekatere dojenčke velja da zapira pri moji je bilo tako pa tudi manj je pridobivala na teži in krči so jo dajal ko pa smo prešaltal na milumil se je postopoma vse uredilo od prebave in zvijanja naprej in tudi na teži je več pridobila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?