Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Različni izvidi bioresonance in alergologa 18.11.2010 22:25:34
|
|
|
|
karin82
|
Kaj naj si mislim,..., stvar je sledeča. Pri 3 mesecih je sin testiran pri alergologu, na KM ne pokaže nič, jajca pozitivna. Sem na dieti ker dojim. Koža se mu izboljša, imel je namreč močno srbeče izpuščaje, krvava lica, suha koža, krči. Pri 11 mesecih ponovimo, KM negativen, jajca zopet minimalno. Navodilo alergologa uvajanje KM in jajc. Včeraj gremo na Bioresonanco in pokaže alergijo na: gluten, gosje perje, brezo, sojo in pravi čaj. Kaj naj si mislim? Ali obsatja alergija na gluten, je to enako kot celiakija? Malo sem brala po netu pa mi ni preveč jasno. Kakšni so znaki alergije na gluten? Ima katera podobno izkušnjo? LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:22:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Različni izvidi bioresonance in alergologa 19.11.2010 10:58:51
|
|
|
|
sazi
|
Naslopšno bioresonanca pokaže precej več alergij kot pa testi uradne medicine. Najbrž zato, ker pokaže tudi "alergije" ki na nas nimajo nekega posebnega učinka oziroma niso močne in ne občutimo posledic. Sin ni imel uradno potrjene nobene alergije, vendar sem "vedela" da so kriva jajca (je imel podobno kot tvoj - zelo srbeče izpuščaje, ki si jih je spraskal do krvi, ponoči se je zbujal zaradi srbeža..., ampak meni na pediatrični trdili, da ni na nič alergičen. Pa sva šla na bioresonanco. Ugotovili so alergijo na jajšni rumenjak (ponavadi je beljak kritičen) in ga "pozdravili". Pri nas je delovalo, vem pa za primere, ko ni. Najbrž različne oblike alternativ drugače delajo na enem ali drugem. Če se ti zdi, da otroku nekaj škopduje, mu pač omeji in ne dajajaj. Zaupaj svojim občutkom.
|
|
|
|
RE: Različni izvidi bioresonance in alergologa 19.11.2010 11:20:36
|
|
|
|
mini86
|
mene pa mal več zanima o twj bioresonanci..kam ste šle, kok stane, ali je dovolj le en obisk..namreč rada bi šla js ker mi je na orl-ju rekl da če pulmolog ne najde alergije naj grem na bioresonanco..
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?