DragonLady
|
Vidim in berem, da si zelo resnicoljubna...pohvalno! Ampak po mojem mnenju mogoče malce preveč za svoje dobro...ne mi zamerit, prosim. Sploh veš, kakšno prekleto srečo imaš, da si sploh dobila vabilo na razgovor? Jaz sem od cca 300 prošenj dobila mogoče 30 negativnih odgovorov in 2 vabili na razgovor, vse ostalo niso niti poslali ničesar, ne pozitivnega ne negativnega odgovora...pa še to so imeli razgovore samo zaradi zavoda za zaposlovanje (ker so pač morali povabiti na razgovor tudi kandidate, ki jih je napotil zavod za zaposlovanje). Pusti sedaj moralo in pojdi na razgovor kot zmagovalka, psihično se prepričaj, da je to to. Če te vprašajo, ali imaš otroka, jim pač povej (čeprav je že samo postavljanje tega vprašanja nezakonito), sigurno te bodo tudi vprašali, če imaš varstvo v primeru bolezni (mene to vsakič vprašajo)...povej jim, da imaš super babico in dedka, ki ti lahko otroka kadarkoli čuvata. Bojijo se namreč, da boš skozi na bolniški zaradi otroka...vsaj pri meni je bilo tako. V glavnem, prikaži se kot idealna kandidatka...kar verjamem, da si, le njih je treba prepričati v to... Če oziroma ko dobiš pogodbo v podpis, si pa tako ali tako zmagala...le eno stvar bi ti povedala, če smem...glede na to, da načrtujeta s tvojim otroka, bi bilo mogoče smiselno malce počakati z zanositvijo, da dobiš zaposlitev za nedoločen čas. Razen, če te preganja EMŠO, je želja po otroku velika in nimata težav s preživljanjem družine s samo eno plačo. Midva z mojim težko preživiva z dvema plačama (je pa res, da so zelo zelo nizke, dejansko minimalne)...nisem nikomur fauš in vam privoščim res vso srečo tako z zanositvijo, z zdravjem, kot z zaposlitvijo. Karkoli se odločiš, se odloči na podlagi tvoje in partnerjeve odločitve in želje, ne pa nas tu na ringaraji. Vse prevečkrat se namreč najdejo primerki, ki iz lastne frustracije in faušarije brez razloga lajajo po forumih, svetujejo pa tak nič pametnega. Srečno na razgovoru!
|