Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:17:18
|
|
|
|
monikap
|
Zorica Katero napotnico to misliš tisto od svojga G ,ko si prvič šla v neplodnostno ali tisto ,ki so ti dali v neplodnostni za IUI?
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:21:35
|
|
|
|
zorica
|
Ja tisto prvo ki sem jo dobila od svojega G.Jo rabim jutri spet ?
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:26:01
|
|
|
|
monikap
|
Ne,če ti je slučajno že pretekla ti bodo tam povedali in boš drugič prinesla novo ni problema sploh ne komplicirajo.Ti samo dobro zrihtaj, ti močno stiskam pesti,da čimprej začneš z umetnim postopkom.
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:27:45
|
|
|
|
Efi
|
Zorica, jaz sem pa mislila, da si se preselila med , ko te ni blo več kje videt.. Držim pesti, da bo zdaj pa res uspelo!
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:28:19
|
|
|
|
zorica
|
Najlepša hvala za odgovor. Z mojim sva ful na trnih in komaj čakava da mine danes dan, da pride "ta jutri" Bom sporočila kako je šlo. LP
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 10:43:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zorica mislim nate,na vaju pa jutri dobro opravita.Če ti je napotnica od tvoje g potekla ti bojo jutri tam povedali in boš drugič prinesla veljavno. LP
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 12:57:21
|
|
|
|
cati
|
Zorica mogoče se pa kje jutri srečava . Tudi jaz bom tam okoli skakala.
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 29.1.2008 17:04:10
|
|
|
|
YULIAH
|
Cati,želim ti veliko sreče. Zorica, Cati, tudi jaz bom jutri v MB na 2.UZ. Čakam na IUI, sem na trdi drogi (GONAL). vso srečo
|
|
|
|
RE: Vprašanje nujno ! 30.1.2008 8:55:59
|
|
|
|
cati
|
No potem se pamogoče vidimo YULIAH . Bom pogledala čeje katera pošteno zadeta . Tudi jaz imam UZ
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?