|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razgovor za umetno oploditev - potrebujem nap...
29.1.2008 10:05:37   
zorica

Jutri imam po treh IUI- jih končno razgovor  z dr.Vlaisavljevičem za umetno.Pa me sedaj zanima, če rabim spet kakšno napotnico, ali pa velja še vedno tista prva, ko sem imela prvič razgovor pred temi IUI-ji.Ali pa je zadosti imeti s seboj le tisti kartonček, kjer piše kdaj si naročen ?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 29.1.2008 12:00:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje nujno !
29.1.2008 10:17:18   
monikap
Zorica Katero napotnico to misliš tisto od svojga G ,ko si prvič šla v neplodnostno ali tisto ,ki so ti dali v neplodnostni za IUI?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 10:21:35   
zorica

Ja tisto prvo ki sem jo dobila od svojega G.Jo rabim jutri spet ?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 10:26:01   
monikap
Ne,če ti je slučajno že pretekla ti bodo tam povedali in boš drugič prinesla novo ni problema sploh ne komplicirajo.Ti samo dobro zrihtaj, ti močno stiskam pesti,da čimprej začneš z umetnim postopkom.user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 10:27:45   
Efi
Zorica, jaz sem pa mislila, da si se preselila meduser posted image , ko te ni blo več kje videt..user posted image Držim pesti, da bo zdaj pa res uspelo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 10:28:19   
zorica

Najlepša hvala za odgovor.
Z mojim sva ful na trnih in komaj čakava da mine danes dan, da pride "ta jutri"
Bom sporočila kako je šlo.

LP

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 10:43:35   
Sulfinija
Zorica mislim nate,na vaju pa jutri dobro opravita.Če ti je napotnica od tvoje g potekla ti bojo jutri tam povedali in boš drugič prinesla veljavno.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 12:57:21   
cati
Zorica mogoče se pa kje jutri srečavauser posted image . Tudi jaz bom tam okoli skakala.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2008 17:04:10   
YULIAH
Cati,želim ti veliko sreče.
Zorica, Cati, tudi jaz bom jutri v MB na 2.UZ. Čakam na IUI, sem na trdi drogi (GONAL).
vso srečo

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2008 8:55:59   
cati
No potem se pamogoče vidimo YULIAH  . Bom pogledala čeje katera pošteno zadetauser posted image . Tudi jaz imam UZ

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2008 20:01:44   
monikap
Zorica kako je bilo?
Čakam na novičkeuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?