dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ To da si povabljena na 2. razgovor je super, vendar pa žal ni zagotovilo, da si že notr. Tudi sama sem že dala to skos in še dajem, žal,...sem bila povabljena v 2. krog in že na 1. razgovoru so mi dali vedet, da sem notri, da še samo kadrovnica mora potrditi, pa da moram priti še "uradno" v LJ,...itak da sem se z veseljem peljala te 3 ure in bila čist na trnih, da zdaj pa bo....in itak...pogovor odlično stekel, ponujali odlično plačo, regres, božičnice in še nevem kaj vse ne...pol pa prišel po 14 dneh odgovor, da pač nisem ustrezna kandidatka , ...po nekem času sem spet videla en in isti oglas na spletnih straneh zaposlitvenih portalov,...isto del. mesto. Torej je le nekaj narobe z njimi, če so iskali primerne kandidate več kot pol leta . Naj še omenim,...ena izmed hvalisanih bank...k sreči ne slovenska . mende ne bank austria...tam so tud mene...najprej prvi razgovor ok...sem si rekla gotov nau nč, ker sem na vprašanje,kje se vidim čez par let odločno zatrdila, da na mednarodnem področju...me kličejo za drugi krog, vendar za mednarodno področje...sem mislila,da me bo kap od sreče....pridem tja, se vse zmenimo, dali so res uni pozitivni občutek,da nekaj zna biti na tem...no en mesec je že od tega, a ni so izpljunili nobenega odgovora...kar je pa najbolj smešno, še vedno iščejo dalje, jst trmasta se še vedno prijavljam naprej na njihove oglase :)
|