|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razgovor za službo
21.6.2005 21:01:31   
GoYa
V četrtek imam razgovor za službo. Pa ker še nikoli nisem bila na nobenem razgovoru, me zanima kaj pa kako.
Predvsem prosim tiste z izkušnjami z razgovori za kakšen nasvet, na kaj naj bom pozorna, kaj je fajn vprašat in kaj ne....kaj ponavadi tebe sprašujejo .... itd.

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Razgovor za službo
21.6.2005 21:03:44   
baguSka
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=43205&idk=101

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Razgovor za službo
21.6.2005 21:04:19   
baguSka
Za začetk.;)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Razgovor za službo
21.6.2005 21:07:45   
Mina1
Opa, a res;) - no, bodm držala pesti.

Glede na to, da sem te imela priložnost spoznati, bi rekla, da bodi to kar si. Gotovo boš naredila dober vtis, tudi name si;)

Vprašaj pa seveda vse, kar te zanima in tako, kar brez sramu. In če te karkoli vprašajo, kar "odraezavo" povej, da imaš takšne in drugačne izkušnje o tem in onem. Imajo radi samozavestne ljudi;), samo tiho ne biti...

V bistvu se spomnim, da sem jaz njih vprašala, naj mi povedo, kaj pričakujejo od mene in tako. In potem, ko sem bila res zbrana, so rekli, da je to izpadlo zelo v redu. Seveda so povedali tudi to, da so me preverili v bivši službi in tam smo rekli, da sem 1A;), a si predstavljaš:zmeden2:

Torej težko zamolčiš neke stvari, ker vsi vse poznajo, tako da...

GoYa, iz srca ti želim, da ti rata, pa seveda sporoči, kako je šlo,

pa-pa Mina1

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Razgovor za službo
21.6.2005 21:17:07   
Mina1
XXX: o madonca, to je pa grdo, pa ne bi smeli, jih dejansko lahko prijaviš. Sicer je pri meni lažje, ker sem v državni upravi, pa so mi punce ob prvi porodniški povedale, da koliko jih je ostalo brez službe zaradi nosečnosti oz. otročka in tako. Ja, in groziti je najlažje bodočim mamicam.

Dej, malo se potolaži, samo strašijo in grozijo.

Hudo narobe!!!

P.S.: in prav si se odločila, da si :duda: obdržala;)

Sej bo, boš videla,

pa-pa Mina1

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Razgovor za službo
21.6.2005 21:27:12   
tinatona
To že, samo je problem ker nimam nobene priče. Ona pa mirno reče da lažem. Itak pa k njim ne bi šla več v službo. Sem rajši doma, kot pa da s takimi delam.

Lep pozdrav!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Razgovor za službo
21.6.2005 22:32:55   
babylove
Jaz sem bila ravno v soboto na razgovoru. So preučevali mojo osebnost :zmeden2:.

Zakaj bi hotela delat pri njih?
Kako si predstavljaš, da poteka delo v tej firmi?
Kaj pričakuješ?
Tvoja najboljša in najslabša lastnost?
Naštel mi je par slabih lastnosti dela v tej firmi in me vprašal, če me to ne bo motilo.
Ali ne mislim, da sem preveč sposobna za to delovno mesto?

Veliko sreče!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Razgovor za službo
21.6.2005 22:40:55   
GoYa
Ja, Mina, bom kar odrezava :)- Ne, čist normalno se bom menila. Drugače pa res nisem pričakovala razgovora, saj sem prošnjo kar tako oddala. V sedanji službi mi nič ne manjka, razen mal večje plače. Aja, in visokega položaja :)-:)-

Tinatona, so pa zelo grdi, da te mislijo očrniti pri drugih.

Babylove, hvala za koristna vprašanja. Drugače pa sem zdaj izpolnila 9 strani dolg vprašalnik. Pa če me niso z njim vse živo že vprašali :zmeden2:. Na razgovoru se bomo bolj gledali. No, ja, mam še jst vprašanja za njih ;)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Razgovor za službo
21.6.2005 22:45:56   
GoYa
baguska, sem pogledala link 8)
Sem pa brala ene nasvete glede razgovorov, pa piše, da so ubijalska (torej butasta) vprašanja čedalje bolj pogosta. Npr., kaj mislite, koliko letal trenutno leti na SLO. Ali pa: koliko taksijev je v LJ. S tem dobijo predstavo o tvojem logičnem razmišljanju

No, ja....bomo videli v četrtek ;)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Razgovor za službo
22.6.2005 12:44:14   
rija
Ti bom jaz napisala, na kaj sem pozorna, ko sprejemam delavce:
- ne bodi mila jera, bodi samozavestna
- ne govori premalo
- ne govori preveč
- ne govori preglasno in ne pretiho
- ne opravljaj na razgovoru prejšnjih delodajalcev
- sovražim, če me delavci ne vprašajo za plačo (halo, če ti je pa vseeno koliko zaslužiš si pa itak trotl, ki te potem lahko okrog vozim)
- ne razlagaj, kako si pri prejšnjih delodajalcih morala nepravilnosti prijavljati inšpekciji
- bodi urejena, primerna za delovno mesto, na katerem bi naj delala
- vprašaj za koriščenje dopustov,
- kako je v primeru, da zboliš, ali imajo rezervo
- kako boš imela razporejen delovni čas

Upam, da sem ti pomagala.
-

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Razgovor za službo
22.6.2005 21:46:30   
ninocka
Kokr se jst spomnem zakona o del. razmerjih, bivsi delodajalec o teni NE SME napisati nic slabega, obtozujocega itd...skratka pred novim delodajalcm te ne sme ocrniti, sicer jih lahko prijavis.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?