Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 31.3.2005 10:43:28
|
|
|
|
piščanc
|
ja, jaz sem kot razletel krompir. kile so vse šle, boki so pa groza. takoj po porodu še trenerke nisem mogla obleči, no zdaj lahko uporabljam že pas!!! sicer na zadnji luknji, vsak teden je bolje. v reviji sem brala, da so včasih boke zategovali, se mi zdi kar dobra ideja, drugače pa so jih povezovali da so se stisnili. steznik tudi ni slaba ideja.
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 31.3.2005 10:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz imam zdaj toliko kg kot pred nosečnostjo, ampak nase ne navlečem nobenih hlač. Pa se ne sekiram. To je ša najmanj pri vsem :) Saj itak na par let menjam cunje, ne?
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 31.3.2005 11:10:26
|
|
|
|
total
|
Ja ,jaz sem si čisto na začetku, dala gor steznik in ga parkrat nosila.V boke in v širino nisem nič šla:bravo: in sem zdaj celo 5 kg shujšala.še mal pa bom kot prej. Lp:sloncek:
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 1.4.2005 13:13:51
|
|
|
|
tinčica
|
kok pa stane ta steznik v kepici? v sanolaborju je okoli 4.000 sit
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 1.4.2005 22:05:51
|
|
|
|
niki5
|
jaz imam zelo ozko medenico in se mi zelo razširi ob porodu. Tako da za vse o je potreben čas, meni so po prmeporosu šli nazaj, sedaj pri drugem je pa še prekmalu da bi lahko rekla kako bo. Prvič je pa res slabo leto trajalo, da se je stanje normaliziralo.
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 1.4.2005 22:08:37
|
|
|
|
niki5
|
joj kako pišem :ups: ... meni so po prvem porodu šli nazaj (v prvotno stanje).. še to.. nisem nikoli uporabljala steznika..
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 1.4.2005 22:16:29
|
|
|
|
Joe
|
Vsaka beba nekaj stane. :duda: :)
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 1.4.2005 22:19:16
|
|
|
|
Jančika_
|
Tudi tebe bo, ko mi boš moral nove hlače kupit.
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 1.4.2005 22:31:51
|
|
|
|
niki5
|
o, kok sta dobra :)-:)- he he
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 4.4.2005 13:35:33
|
|
|
|
lin
|
Nevem jaz sem ko sem pršla domov iz porodnišnice bila že na svoji kilaži(tolko kot sem imela preden sem zanosila)samo hlače do enega 7 meseca(po porodu)nisem zapela ,zdaj pa jih:bravo::bravo: No pravijo da telo prihaja k sebi eno leto tako da maš še cajt!:);)
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 19.4.2005 18:59:15
|
|
|
|
Annny
|
Prvič slišim to o bokih:zmeden2:
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 19.4.2005 19:49:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Annny, nekje sem prebrala, da se razne filmske in ostale zvezde odločajo za CR prav zato, da se jim med porodom ne razširijo boki. Pri meni je že tako, da imam širše kot prej - upam, da bojo res šli nazaj:zmeden2:.
|
|
|
|
Razširjeni boki po porodu-steznik 21.4.2005 11:35:21
|
|
|
|
pravljica
|
kje se dobi v MB tak steznik? a je to tud čez trebuh...men se gre bol za to, da se ne bi trebuh preveč povesil (spet) :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?