|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razširjen votli sistem v ledvički
28.10.2012 7:04:07   
sisi77
Zdravo!
Pri mojem nerojenem otroku so na uz ugotovili razširjen votli sistem v ledvički in sicer 12 mm. Zanima me če katera ve ali je to ali je to veliko in kakšni so potrebni ukrepi po porodu? Sem v 35t.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razširjen votli sistem v ledvički
28.10.2012 7:33:25   
cilla
Sisi, vprašaj neonatologinjo na med.over.net. http://med.over.net/forum5/list.php?259 Ful fajn razloži vse, tako razumljivo.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2012 8:13:13   
sisi77
Hvala pom pogledala.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2012 10:25:32   
eva1
pri mojem je bil pielon 14mm! Baje je odvisno, ali je razširitev pri eni ali pri obeh ledvičkah..nam so svetovali da sem rodila v LJ(zaradi tega, ker je bil mali premeščen potem na neonatalno odd, pa da sem bila blizu), potem pa en kup preiskav, in potem te pokažejo kako je z ledvico! Je pa to kar velika razširitev!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2012 18:01:10   
Jassika
Tudi dr. Pušenjak super razloži.
Še link http://med.over.net/forum5/read.php?19,4341457,7780809#msg-7780809

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?