Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rast zob in problemi s prebavo??? 20.10.2006 8:14:34
|
|
|
|
Blink1
|
Zdravo...nujno potrebujem pomoč A je možno da moji 26 mesečnici izraščajo kakšni veliko zobje, pa zaradi tega pride do zaprtja, zapeke? Ker namreč že kak mesec imamo probleme z akanjem in ena gospa mi je rekla, da je možno, da ima zaradi rasti zob notranjo vročino, ki izsuši blato Je to možno? Zdravimo se s vsem mogočim...laneno seme, figov in slivov sok, kompot, sadje (jabolka, kivi), nič mleka, veliko tekočine, sadnih sokov. Pa še vedno aka vsak tretji dan z velikimi mukami in jokom
|
|
RE: Rast zob in problemi s prebavo??? 20.10.2006 8:29:56
|
|
|
|
mika
|
bogi revček, kakanje zna bit pravi . Žal ne vem kaj bi še mu druga lahko dala, ker sem jaz naši enako dajala, pa ni imela nobenih težav.Mogoče to, da mu vsak dan daš juho, pa not zmešaj tudi prilogo, meso in zelenjavo, ampak naj bo bolj redko. Pa dalje mu dajaj veliko čaja. Ko je naša bila samo dojena, je kakala na 7 dni, enkrat pa še dlje, sem ji dala fejst sladkane kamilice in se je tako pokakala, da je bila umazana od pet do glave . Mislim pa, da ni dobro, da bi mu to skoz dajala. Kaj pa vem, probaj enkrat s kamilcami, mogoče ga bo spucalo in bo dalje lažje kakal. Upam, da ti bo katera kaj bolj pametnega napisala, bi pa bilo dobro, da se pogovoriš s pediatrom.
|
|
|
|
RE: Rast zob in problemi s prebavo??? 20.10.2006 8:45:05
|
|
|
|
mika
|
Aja, ko so naši rastki zobki, je imela zelo redek kakec.
|
|
|
|
RE: Rast zob in problemi s prebavo??? 20.10.2006 8:48:20
|
|
|
|
Naja31
|
Meni so rekli, da lahko ob rastu zobkov pričakujemo drisko. Kaj več pa ne vem. Lp, Naja
|
|
|
|
RE: Rast zob in problemi s prebavo??? 20.10.2006 9:46:00
|
|
|
|
simone
|
poskusi z donatom, actimelom
|
|
|
|
RE: Rast zob in problemi s prebavo??? 20.10.2006 11:19:13
|
|
|
|
igralka
|
Sveže stisnjen pomarančni sok, actimel...
|
|
RE: Rast zob in problemi s prebavo??? 20.10.2006 17:46:54
|
|
|
|
Maxica
|
Ne vem, pri nas bi rekla, da je prej obratno. Ko mu rastejo novi zobki, ima vedno ful tekoče blato, ne sicer drisko, pa vendar - se kar velikokrat pokaka in precej mehko. Tako da ne vem. Nisem še slišala, da bi bilo lahko pa blato bolj trdo zaradi tega. Nič, res pazita na prehrano, jaz sama sem precej zaprta in vem, kako je. Meni pomaga laneno seme namočeno v jogurtu ali pa kivi, Max pa nima k sreči teh problemov. Če kdaj kakšen dan celo ni šel na blato, sem mu pa dala ali hruškovo kašico ali pa sem sama naredila kašico iz skuhanih suhih sliv/marelic/rozin ter skuhanih jabolk ali hrušk. Po tem je vedno šel.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?