|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rast zob in problemi s prebavo???
20.10.2006 8:14:34   
Blink1
Zdravo...nujno potrebujem pomoč

A je možno da moji 26 mesečnici izraščajo kakšni veliko zobje, pa zaradi tega pride do zaprtja, zapeke? Ker namreč že kak mesec imamo probleme z akanjem in ena gospa mi je rekla, da je možno, da ima zaradi rasti zob notranjo vročino, ki izsuši blatouser posted image  Je to možno?

Zdravimo se s vsem mogočim...laneno seme, figov in slivov sok, kompot, sadje (jabolka, kivi), nič mleka, veliko tekočine, sadnih sokov. Pa še vedno aka vsak tretji dan z velikimi mukami in jokomuser posted image

---------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rast zob in problemi s prebavo???
20.10.2006 8:29:56   
mika
bogi revček, kakanje zna bit pravi user posted image . Žal ne vem kaj bi še mu druga lahko dala, ker sem jaz naši enako dajala, pa ni imela nobenih težav.Mogoče to, da  mu vsak dan  daš juho, pa not zmešaj tudi prilogo, meso in zelenjavo, ampak naj bo bolj redko. Pa dalje mu dajaj veliko čaja.
Ko je naša bila samo dojena, je kakala na 7 dni, enkrat pa še dlje, sem ji dala fejst sladkane kamilice in se je tako pokakala, da je bila umazana od pet do glaveuser posted image . Mislim pa, da ni dobro, da bi mu to skoz dajala. Kaj pa vem, probaj enkrat s kamilcami, mogoče ga bo spucalo in bo dalje lažje kakal.
Upam, da ti bo katera kaj bolj pametnega napisala, bi pa bilo dobro, da se pogovoriš s pediatrom.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2006 8:45:05   
mika
Aja, ko so naši rastki zobki, je imela zelo redek kakec.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 8:48:20   
Naja31
Meni so rekli, da lahko ob rastu zobkov pričakujemo drisko.
Kaj več pa ne vem.

Lp, Naja

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 9:46:00   
simone
poskusi z donatom, actimelom

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2006 11:19:13   
igralka
Sveže stisnjen pomarančni sok, actimel...

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2006 17:46:54   
Maxica
Ne vem, pri nas bi rekla, da je prej obratno. Ko mu rastejo novi zobki, ima vedno ful tekoče blato, ne sicer drisko, pa vendar - se kar velikokrat pokaka in precej mehko. Tako da ne vem. Nisem še slišala, da bi bilo lahko pa blato bolj trdo zaradi tega.user posted image
Nič, res pazita na prehrano, jaz sama sem precej zaprta in vem, kako je. Meni pomaga laneno seme namočeno v jogurtu ali pa kivi, Max pa nima k sreči teh problemov. Če kdaj kakšen dan celo ni šel na blato, sem mu pa dala ali hruškovo kašico ali pa sem sama naredila kašico iz skuhanih suhih sliv/marelic/rozin ter skuhanih jabolk ali hrušk. Po tem je vedno šel.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu igralka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 7:49:20   
Blink1
Pozdravljene

Hvala za odgovore. Moram reči, da se je čez vikend stanje popravilo. Ne vem kaj je vplivalo na to, ker sem ji dala 100 stvari. Na koncu sem ji zmlela laneno seme in ga dodala k tekočemu jogurtu. V petek je akala brez težav, isto v soboto in včeraj. ne morem povedati kako sem vesela...

Zdaj bomo z isto prehrano nadaljevali, ker prej je pri tašči jedla samo težko hrano, zdaj pa se tudi tašča (upam) zaveda, da otrok ne more jest enolične hrane.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?