Pupica
|
No to je ista fora, kot je MAgi* rekla!!! Pridem in povem, da pač poznam nov zakon, vendar da sem se odločila, da JAZ bom pa hodila na preglede vsako leto(ker se imam preveč rada)in da bom samoplačnica. Prvo sestra glupača pametna...vam ni treba, če ni nič narobe, bla bla-...če ne bi mela tolk samozavesti kot jo mam, da jo vtišam še predno izusti še kakšno pametno, bi me clo prepričala, da sem hipohonder ki rad skače okol zdravnikov, čeprov bi še rodila doma, če b le lahko, ne pa da b se še vsak let pajsala po 4 ure v naši vrli čakalnici. Potem pridem do G.Povem isto.Sledi enak odgovor.Ponovim vztrajno.Aha.Ja pa sej izvid je bil vedno OK.OK, si rečem, ta je kao študirana, ji razložim svojo teroijo, da v treh letih zarad raka že lahko podelaš, ne pa da t odkrijejo.Ok, reče, nekje okol 2000 sti boste mogli pa vseen za doplačat.Hudoo Bol to kot pa da moja družina da še ene parkrat več za pogreb ane? Torej še ena stvar! Vztrajanje! Naj vas ne prepričajo! Ker sestre so le ljudje.S svojimi mišljenji in prepričanji, ki pa ni nujno, da so najpametnejši in pravilni! Glede cepiva, pa tudi jaz ne vem, kako je z tistimi, ki so že okuženi.Ima katera kakšne podatke. Jaz sem odkrila celo neko int.stran, pa je zdaj nisem našla, kjer je kr nekaj od tega napisano.Če jo najdem dodam link. Torej če vam je kaj do vas samih, hodite prej! paradižnik hvala ti za tole napisano.Verjamem, da ni enostavno deliti take izkušnje !
|