|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rahla krvavitev po spolnem odnosu
1.1.2009 20:00:07   
Anonimen
Zdravo, sem v 10. tednu in sva popoldne s partnerjem imela spolni odnos, ki mi je zelo sedel, razen asja poza, ko mi je bilo malo nelagodno in vse ok. Grem na wc in vidim komaj opazno malo krvi, res malo. Sedaj sem šla pa zopet na wc in zopet opazila kri. Je lahko to kaj slabega? Imam pa v kratkem prvi pregled, naj do takrat počakam?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rahla krvavitev po spolnem odnosu
1.1.2009 20:05:00   
MTFP
Ponavadi so odgovori dr. Pušenjaka, da lahko brez skrbi počakaš, saj v kolikor gre slučajno za splav, ga zdravnik ne more preprečiti. Moje mnenje pa je, da je treba ob  vsaki krvavitvi takoj na pregled. Kot prvo zaradi lastne pomiritve, kot drgo ponavadi g. predpiše kak dabroston, ki v določenih primeri praavtako preprečuje splav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2009 21:18:33   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

vidim komaj opazno malo krvi, res malo. Sedaj sem šla pa zopet na wc in zopet opazila kri.

Glede na to, da si opazila komaj opazno in malo krvi to pomeni samo, da ti je med spolnim odnosom počila kakšna žilica in si zato malo zakrvavela. V nosečnosti je pač telo bolj prekrvavljeno in hitro hitro poči kakšna drobna žilica.

Ne skrbi, jutri ne bo ne duha ne sluha o krvi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2009 21:24:54   
Katjusa
to je v nosečnosti normalen pojav, ker je vse tam notri bolj napeto in hitro poči kaka žilca sam krvavitev je res majhna oz. kadar sme jo jst mela je bila samo enkratna..... glede na to da je že več kot urco od tega k si napisala post predvidevam da je ni več če še je bi pa se jst šla vseeno pokazat....

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2009 13:29:27   
bjondi
Tud jz sem zakarvavela ene parkrat in ne po spolnem odnosu ampak od hoje...od takrat naprej imam predpisan počitek...je pa reku G da imam tako občutljivo sluznico ,da takoj zakrvavim oz. pride do rjavkastega izcedka...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2009 13:50:56   
felix7
tudi meni se je na začetku nosečnosti pojavil rjav izcedek oz. čisto rahlo krvava sled, sem zagnala paniko in letela na urgenco. Naredili so UZ in takrat sem prvič videla svojega user posted image  in njegov user posted image . No, ko smo videli, da je vse ok, me je G vprašala, če sem slučajno imela spolne odnose, ker v tem primeru ne bi bilo nič neobičajnega, da se je malce poškodovala sluznica in od tod tudi kri. No, spolnih odnosov v tistih dneh nisem imela in tudi nimam pojma, od kod je ta kri prišla. Skratka, se zgodi.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2009 18:50:49   
brigita23
pozdravljena
tudi jaz sem imela na začetku težave z krvavitvami in rjavim izcedkom, sem odšla na ultrazvok in so me potolažili da je z otročičkom vs ok., spolne odnose pa mi je G vseeno prepovedala, saj naj bi bila v začetku vsaka krvavitev ali izcedek nevarna za gozeči spontani splav, tako da jaz bi na tvojem mestu počakala do pregleda in se posvetovala z G.

lp

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?