|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rahla črtica
2.10.2006 13:58:49   
Jasy
Pozdravljene,
manjka še tri dni do moje nepričakovane  user posted image in sem danes zjutraj  naredila test . Pokazal mi je zelo jasno kontrolno in svetlo roza testno črtico, mislite,da  mi je pred izostankom lahko  pokazal pozitivno??? Ne vem če se že naj veselim ali pa je spet to lažni alarm?!!!

lp
Jasy

< Sporočilo je popravil Jasy -- 2.10.2006 14:02:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rahla črtica
2.10.2006 14:04:09   
DORI
Prvo, da ti čestitamuser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa mi povej kakšen test si delala in koliko časa si čakala na rezultat

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2006 14:05:58   
Jasy
Delala sem romedov test in mi je že po eni minuti pokazal rahlo testno črtico.

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2006 14:33:56   
lelaval
Si bi upala trdit, da si user posted image . user posted image user posted image
Jaz sem sicer vedno delala teste po izostanku in sem tudi imela komaj opazno črtico -  in sem bila user posted image .

Po par dneh, če user posted image  še ne bo na obisku, naredi še en test, pa boš najbolj potolažena. user posted image

Sicer pa  - ČESTITKE! user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2006 14:36:26   
Kati23
Jasy, jaz mislim, da si nosečka! user posted image Tudi meni je test že 3 dni pred izostankom pokazal rahlo drugo črtico (testno) in zdaj sem nosečka že 9 tednov! Pred tem sem naredila že nekaj testov in nikoli ni bilo niti sledu o drugi črtici (tudi Romedov test sem delala in je bil - ker res nisem bila nosečka) Jaz pravim, da so testi kar zanesljivi, vsaj pri meni je bilo tako. Zdaj sem presrečna in komaj čakam user posted image ! Tudi tebi želim in verjamem, da si srečka nosečka! Želim ti lepo nosečnost - ker to je res nekaj čudovitega!

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2006 14:41:05   
Jasy
Kati hvala,
tudi tebi želim vse lepo v nosečnosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2006 14:45:38   
Anonimen
user posted image Čestitam!user posted image

user posted image

(odgovor članu Jasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2006 14:48:29   
Xandra1
Jasi user posted image
99,9% sem prepričana, da si user posted image
Veseli se in sporoči čez 3 dni, da se nisem motila user posted image

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2006 15:13:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Xandra1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2006 15:15:05   
KODA
user posted image user posted image čestitam

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2006 15:27:55   
andreja2000
Tudi jaz mislim,da siuser posted image  in držim pesti zate,da je res tako.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2006 17:14:26   
mala zirafa
Ta mesec pa kar padajp z neba te našeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Čestitam tudi tebiuser posted image !

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2006 17:17:38   
pika09
Čestitke! Tudi meni ni skoraj nič pokazalo, pa sem bila noseča!user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2006 18:18:43   
iwa
Tud jest sm pred mesecem imela švoh črtico pa sm bla user posted image ! Tko da čestitam tud teb in ti želim lepo in zdravo user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu pika09)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2006 18:51:24   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.10.2006 10:22:35   
dorina
Ja, to je to...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.10.2006 18:11:54   
Anonimen
Sva na istem. Čestitam!!!! user posted image Očitno bomo lahko kmalu odprli temo junijke 2006!

(odgovor članu Jasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?