|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rahel spanec
4.3.2011 22:53:56   
Roberta69
Naš 4-mesečnik čez dan tako rahlo in (žal) tudi kratkotrajno spi. Postaja že umetnost, da ga odložiš, ne da bi se zbudil. V zbiko ga ne odlagam več, ker mi nikakor ne bi ratalo, na postelji pa občasno še nekako uspem izvleči roko. Kakšna ideja? In zakaj sploh tako rahel, pa tudi ekstra kratek spanec (zunaj pa skoraj ves čas spi) user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
4.3.2011 23:28:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Roberta69)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rahel spanec
5.3.2011 10:21:38   
miapia
Hčera je do enega leta spala čez dan kake pol ure do uro. Sicer mi nikoli ni zaspala na rokah, ker sem pač mnenja, da se mora otrok naučiti sam zaspat. Je pa zunaj hitreje zaspala, zato sva bili tudi non stop zunaj oz. v vozičku. Ko pa je šla v varstvo, jaz pa v službo, je začela spat dlje user posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2011 13:16:14   
žab*ca
Tudi naš je imel kot dojenček zelo rahel spanec,mislim da ravno tam nekje pri 4 mesecih nisem smela sploh stopit na parket,ko je ta le malo zaškripal,je bil že buden.Pa smo ga kot novorojenčka navajali,da je zaspal pri dnevni svetlobi ob normalnem ropotu,vendar je kasneje vseeno postal občutljiv na vse to.V vozičku je pa tudi brez problema spal,pa če je zraven vozil traktor.

Mislim da je šele nekje po 1 letu postal imun na zunanje zvoke.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2011 13:55:42   
marjetica8
naš je bil tak. Sicer se še dej (22m) ne morem pohvalit da spiuser posted image , ma vsaj uspava se nekako sam. Ko je bil mali, se je isto hotu tko nosit preden je zaspal, pa mu nisem pustila, ker ga sama ne morem in ne smem zaradi poškodbe hrbtenice. Sem ga navadla uspavat s guganjem, bodisi v zibki, bodisi v vozičku - z enakomernimi gugljaji po ritmu. Namenoma nisem pazla na utišanje hrupa medtem ko je spal. Tko da se je zelo kmalu navadil najbolj sladko spat kadar je zunaj brnela kosilnica ali sesalecuser posted image  Nas je blo strah ko smo pri nekje 8m šli na dolgo potovanje, kjer niblo njegove zibke in makadama, pa še zima je bla. In morš mislt - sploh ni kompliciral in takoj prešel na samouspavanje, brez guganja in nošenja. Poskusi z guganjem, mogoče pa ratauser posted image !

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2011 19:14:58   
natasarobi
Moj je bil isti, nato pa se je nekje pri 5-6m popravilo, da se ravno ni vsakič zbudil, ko sem ga odložila.  Baje je to zaradi načina spanja - do nekje 3 meseca imajo najprej rahel spanec, nato pa po 3 prvo padejo v trdni spanecuser posted image

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2011 23:29:32   
Roberta69
Jaz sem to zdaj "rešila" tako, da ga odložim v zibko (itak se zbudi), ampak ker ga takoj še malo zazibljem, spi naprej. Če bi mu pa hotela podaljševat spanec, bi morala biti pa res skos na preži, da bi ga isto sekundo, ko bi odprl oči, spet malce pozibala. Zanimivo, da ponoči pa brez problema spi par ur skupaj... Bomo videli, kako bo, navsezadnje se pri dojenčkih vsak dan kaj spremeni user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2011 8:13:41   
pilotina
Roberta69...mogoče ti ta članek pride prav KLIK

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?