|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Radovednost..
28.9.2006 14:11:06   
Miša...
Dan.
No midva s fantom sma ta mesec začela delati na user posted image !
In kot pravijo , da je 15 dan po user posted image   so plodni dnevi. in zdj je tak čudn občutek, ker nisem nikoli ne pri menstruaciji in ne pri ovulaciji  imela krčev, imam zdj krče, trebuh me boli, jutranja in večerna slabost, okusa skorajda ni..
no do user posted image  je še pa 8 dni...
mislim do user posted image  je tako treba počakat..
ampak kaj mislite vi, je možno že v prvouser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Radovednost..
28.9.2006 14:16:18   
Anonimen
možno je vse!!! user posted image    user posted image

bom držala pesti!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

drugače pa tud midva prvi mesec delama na user posted image .. bomo skupi čakale.. user posted image

(odgovor članu Miša...)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2006 14:19:16   
lelaval
Lahko bi bilo to to. Držim pesti za user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2006 14:41:03   
Anonimen
Ja Miša, vidva pa sta srečkotauser posted image . Prvič ko se spravita user posted image delat, takoj vama uspe. Mislim da ti lahko že čestitamo.......ampak lepo po vrsti, da ne boš sama sebe prehitela. Najprej počakaj ene devet dni, potem pa počasi, oziroma kar hitro, saj te bo samo od sebe neslo v lekarno po test, pet minut tresoče roke in jupiiiiii!!!!!!!!!

(odgovor članu Miša...)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2006 14:42:53   
tasi81
ja je res to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2006 14:47:57   
Miša...
Dan..
No js upam, da bo to res to - pustimo se presenetit.user posted image
me pa še neki druga zanima, ker imam bol takšen šport in me zanima, če bo možno na začetku nosečnosti saj v prvih mesecih, še sedeti na konju?
user posted image

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2006 14:53:55   
tasi81
Ups, tega pa nebi vedla. Prav na začetku nosečnosti nebi moglo škodit, po mojem čisto laičnem mnenju. Pravijo pa tudi, da če se prej ukvarjaš s športom, kakršnimkoli, ni dobro kr naenkrat z vsem skupaj odnehat in se začet samo basat. Mal rekreacije tud mora bit, seveda v mejah normale. Razumljivo da ne boš šla pri petih mesecih čez ovire skakat, ampak čist z vem prenehat pa tud ne smeš.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2006 14:55:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miša...

Dan..
me pa še neki druga zanima, ker imam bol takšen šport in me zanima, če bo možno na začetku nosečnosti saj v prvih mesecih, še sedeti na konju?
user posted image

Sediš lhku! Jahat pa ne smeš!!
Resnu!

(odgovor članu Miša...)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2006 15:08:36   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Miša...

Dan..
user posted image

Jaz na tvojem mestu med user posted image ne bi jahala. NI vredno, en padec, pa bo vsega konec. Jahanje samo po sebi ti ne bo škodilo, vsaj na začetku ne, padci so nevarni.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2006 15:15:11   
Teja N
Ja, v nosečnosti s eodvsetujejo športi, kjer so večje možnosti za padec, med drugim jahanje, smučanje, smučanje na vodi.

< Sporočilo je popravil Teja N -- 28.9.2006 15:18:22 >

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2006 15:19:01   
Anonimen
Pa saj lahk tud iz postelje padešuser posted image

(odgovor članu Teja N)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2006 15:20:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

user posted image user posted image user posted image

Jst mam pojstlo sam 40 cm od tal. Nism še srečala tku nizkega konjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2006 15:25:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Jst mam pojstlo sam 40 cm od tal. Nism še srečala tku nizkega konjauser posted image

Pa saj tud ne smučaš tako visko kot je konj visok user posted image user posted image . Lahk pa na postelji mal bolj divje user posted image , pa te kje vrže s pojstle kot da bi te konj vrgu s hrbtauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2006 15:33:25   
soncece24
user posted image user posted image user posted image ve se kr hecajte, ko še niste s konja padle - jaz sem pa že in to ne enkrat, pa vem, da tak padec ni primerljiv s padcem iz postelje - padec iz najmanj 1,5 m pri hitrosti! Poleg tega te lahko konj zraven še pohodi itd. S tem se jaz ne bi igrala. Smučala pa je moja mama pri bratu do 3m (ja, ni se mogla zadržat user posted image ), pa je rekla, da ni bilo panike, čeprav jaz tega ravno ne bi, no... pri meni pa potem ni mogla, ji kombinezon ni več šel gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2006 15:34:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Pa saj tud ne smučaš tako visko kot je konj visok user posted image user posted image . Lahk pa na postelji mal bolj divje user posted image , pa te kje vrže s pojstle kot da bi te konj vrgu s hrbtauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
deeeeeej noooooooooooooooo........
jst se ne morem v službi tku na ves gobec smejat!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2006 15:58:49   
Miša...
Dan..
No mene padca s konja ni strah. Ker jaham že 14 let, in imam lastnega konja, ki ga dobro poznam.
hotla sem vedet to, če jahanje škoduje, razvoju otroka, - mislim brez padca..
če konjevi hodi, kako vplivajo na to, ker imam kolegico, ki je do 5 mesecev jahala konja. res da ni preskakovala, ker tudi js ne ampak samo rekreacijsko jahanje???
in je njena punčka zdrava..res pa je da je od ene do druge bodoče mamice različno..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.9.2006 19:18:08   
Anonimen
Miša seveda je možno da zanosiš v prvo. To se je meni zgodilo ta mesec. Sva 11.9 na polnouser posted image , 26.09 sem naredila test in je bil pozitiven. Sem srečka nosečka dobra dva dneva. Upam, da se je tudi tebi prijelo in da čez 9 dni ugledaš tisti magični +.
Srečno, pa čestitke, če za user posted image .

(odgovor članu Miša...)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.9.2006 7:17:09   
Afnica
Oooo, miša...pa ti čakaš na skoraj isti dan kot jaz. Mam tudi tak čudn filing. No, mogoče se mi samo zdi. In tudi delava na tem prvi mesec. In prav mučno je čakanje, da bom lahko šla test delat oz., da pride user posted image  Pa še zbolela sem. user posted image  Mogoče mam vročino od samega pričakovanjauser posted image .
Ohjej, kje je še sreda!! user posted image  
Džim pesti za naju obe (no, pa za ostale seveda tudi)!!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?