donna22
|
Jaz sem dojila svojo do 18 mesecev starosti in sva končali - proti mojemu pričakovanju - brez večjih težav. Tudi ona je bila zelo navezana na zizo in se mi je zdelo nemogoče, da bi zlepa nehali. Najprej sva nehali čez dan, zadnje 3, 4 mesece se je dojila samo zjutraj in zvečer. Ja, tu je potrebna vztrajnost, če se odločiš, da ne , je ne Ker je res najlažje, da ko se dere, joka, da daš dojko, ampak potem si spet na začetku No, pol se mi je lepo navadla, da čez dan ni več, ni niti nikoli zahtevala. Potem sem ukinila zjutraj, spet vztrajnost, vztrajnost, duda in prigovarjanje, naj spi dalje, nekajkrat pa sem tudi potem ko sem jo dala spat, šla sama spat v dnevno sobo, tak da ko se je zbudila, je bil poleg nje samo ati, jo je malo pocartal in je šlo. Ko sva za fiksno nehali z jutranjim dojenjem, pa sva se lotili še večernega No, zgleda, da je bila že čisto pripravljena takrat, očitno sem ujela ta pravi trenutek, ker je šlo brez težav, preprosto jo je dajal ati spat, če pa ga ni bilo doma, jo je pa dala moja mami, kakšnih 14 dni sem pač spala v dnevni sobi celo noč ... Takrat je tudi končno prišla ati faza Od takrat nikoli niti iskala ni, tako da sva res uspešno nehali.
|