|
Rada bi podarila oblacila, ampak,... 13.8.2010 18:00:14
|
|
|
|
Noxy
|
Doma imam kar nekaj oblacil, obutve ki bi jih rada podarila nekomu,ki pomoc resnicno potrebuje. Vem, da se lahko sedaj javi en kup ljudi, da potrebujejo in naj posljem njim ampak tukaj se poraja dvom. Enkat sem ze bila osel, ki je sel na led, pomagala nekomu, ki pa je pomoc enostavno izkoristil. Teh forumov je en miljon, vsak ze fehta za pomoc. Da nebo zamere s kaksne strani od nekoga, ki resnicno potrebuje pomoc, ampak v vecini primerov, tudi na tem forumu se je izkazalo, da se ta dobrota samo izkorisca. Tezko najdes nekoga, ki pomoc res potrebuje. Tudi meni ni jasno, kako lahko nekdo fehta za pomoc na miljon forumih, je non stop online... Ne vem, revezi ponavadi ne poznajo interneta, kaj sele da bi viseli na njem 24/7,... Ce bi imela moznost, bi vse skupaj zapakirala in poslala nekam v Afriko kajti ti ljudje resnicno potrebujejo pomoc. Torej kaj sploh zelim dosec s tem postom,.... Ce kdo pozna kaksno revno druzino oz predlog, kje in kako naj najdem le tako naj prosim napise... Pa ne mi predlagat Humano, Karitas in ne vemkaj se vse, ki imajo en kup zahtev, predno cunje sploh dostavis. Enostavno bi rada vse skupaj nekomu podarila, nekomu ki bo za to hvalezen. Zal, bolj si dober, bol nasankas !
|
|
|