Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rada bi izdelovala spletne strani 28.9.2009 0:02:04
|
|
|
|
Ribica **
|
Jaz sem delala v Dreamweaverju, popravke in finis je pa naredil moj v izvirni kodi. V tem Dreamweaverju lahko delas na tri nacine, se mi zdi - ali pises kodo ali imas pa nek bolj user friendly vmesnik. V flashu pa ne znam, moj je pa tudi dosti ze pozabil, imam pa header v flashu narejen. Pa takrat mi ni delal flash na racunalniku Stran pa najbrz ze poznas, jo bova pa v kratkem prenovila. Html (osnove) sem pa nekoc znala, pa sem najbrz ze kar dosti pozabila.
|
|
|
|
RE: Rada bi izdelovala spletne strani 28.9.2009 1:04:36
|
|
|
|
Raho
|
Obstaja NPK Oblikovalec/oblikovalka spletnih strani. Nekatere organizacije za izobraževanje odraslih ponujajo tudi izobraževanje.
|
|
|
|
RE: Rada bi izdelovala spletne strani 28.9.2009 9:11:00
|
|
|
|
mateyka
|
v bistvu se moraš naučit uporabljat program za izdelovanj spletnih strani. profesionalni je Dreamweaver imas pa še Flash, ki je za animirane spletne strani in enostavnejše animacije. so pa ti programi profesionalni in kakor Photoshop traja, da se jih naučiš res dbro uporabljat. je pa todolgotrajen postopek. vso srečo ti želim jaz se lotevam Flasha, upam da ne bom pretrde glave
|
|
|
|
RE: Rada bi izdelovala spletne strani 14.10.2009 16:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem po poklicu grafik in smo imeli na faksu le nekaj malega o oblikovanju strani, večino sem se morala potem naučiti sama. Osnova je seveda da znaš nekoliko HTML-ja (tolko da vsaj veš tiste osnovne ukaze, da potem tudi če delaš v dreamweawerju lahko v kodi popraviš kakšno stvar). Flash je tudi kar priročna zadeva-čeprav jaz sem bolj photoshop človek . Drugač pa dreamweawer je zakon- lahko ustvarjaš ali s kodo, ali pa kar grafično....meni je ljubše kar grafično.
|
|
|
|
RE: Rada bi izdelovala spletne strani 19.10.2009 11:45:01
|
|
|
|
Jurcek
|
jz bi ti priporočil da začneš z Joomla... Tisto je čisto lahek programček, kjer začeš res od začetka... potem pa s časom začni priklapljat na kode... Beri HTML, PHP in ostale kode, malo pa že lahko štoraš po photoshopu, kjer lahko kasneje tudi stran izrišeš... Obilo zabave želim :)
|
|
|
|
RE: Rada bi izdelovala spletne strani 17.11.2009 14:07:41
|
|
|
|
ArisD
|
Splet.Ka - dobrodošla v krog izdelovalcev spletnih strani... Dejansko se jaz ukvarjam z izdelavo spletnih strani že več kot 10 let in izdelava spletnih strani sploh ni komplicirana... Če poiščemo po spletu najdemo ogromno informacij kako spletno stran izdelati, oblikovati in jo kasneje tudi objaviti na spletnem gostovanju na kakšnem spletnem strežniku. Tehnik imaš veliko: - -klasična html izdelava spletne strani
- -shtml (s pomočjo SSI)
- -php programiranje plus html
- -asp programiranje...
Za začetek ti ne priporočam cms sistemov kot so joomla, firefly,... Prvo se nauči pošteno html nato pa preidi na ostale tehnike izdelave spletne strani.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.