Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
A ima mogoče kdo skavtsko pesmarico Rad bi svet nauči pesem...?
Ni je več za dobit, moja ja totalno v razsulo, povrhu vsega pa slabo vidna... novih ni, stare za copy nima nihče. A veste, a se da kje dobit v elektronski obliki? Lepo, lepo prosim. Lahko tudi na ZS!
RE: Rad bi svet naučil pesem... 18.12.2007 12:45:39
janchy
Sem malo pobrskala po internetu. Piše, da naj bi bila knjiga ponovno na voljo konec decembra 2007(torej kmalu). V katalogu je napisano, da spiralno vezana verzija stane 3,5 evra, trdo vezana pa 4 evre. Naslov: Skavratnica (v prostorih ZSKSS) Zrinjskega cesta 9 Ljubljana 01/4332 130 torek-petek 10.00-13.00 ponedeljek, četrtek 15.00-18.00
Pokliči, pa povprašaj. Če se ti pa zelo mudi imam pa jaz eno odvečno fotokopirano verzijo(kasneje sem si potem original kupila), samo ni čisto v idealnem stanju, pa tudi poštnina bi bila verjetno podobna originalni ceni.
LP
RE: Rad bi svet naučil pesem... 18.12.2007 13:13:38
Ayolinca
Punce, hvala. Ja, kar piše na njihovi strani vem... ampak to traja že skoraj 2 leti. Je bil že tudi termin marec 2007, pa december 2006... ampak do sedaj še ni izšla.
Res bi prosila, če bi katera mi ali elektronsko verzijo poslala ali kakorkoli drugače.