Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rad bi svet naučil pesem... 18.12.2007 11:39:47
|
|
|
|
~Biba~
|
RAD BI SVET NAUČIL PESEM Rad bi svet naučil pesem, da znali bi jo vsi, o ljubezni in o miru bi prepevali. Takšen svet bi rad ustvaril, s cvetjem ves obdan, za otroke in odrasle, za vse ljudi sveta. Če bi bil drevo cvetoče, kakor jablana, cvetove svoje bi podaril vsem ljudem sveta. Črni, beli in rumeni, bratje, sestre vsi bili, o ljubezni in o miru bi prepevali.
|
|
|
|
RE: Rad bi svet naučil pesem... 18.12.2007 11:40:36
|
|
|
|
~Biba~
|
Jah tak je to, ko preberem površno...iščeš pesmarico, in ne besedilo pesmi; se opravičujem!
|
|
|
|
RE: Rad bi svet naučil pesem... 18.12.2007 12:45:39
|
|
|
|
janchy
|
Sem malo pobrskala po internetu. Piše, da naj bi bila knjiga ponovno na voljo konec decembra 2007(torej kmalu). V katalogu je napisano, da spiralno vezana verzija stane 3,5 evra, trdo vezana pa 4 evre. Naslov: Skavratnica (v prostorih ZSKSS) Zrinjskega cesta 9 Ljubljana 01/4332 130 torek-petek 10.00-13.00 ponedeljek, četrtek 15.00-18.00 Pokliči, pa povprašaj. Če se ti pa zelo mudi imam pa jaz eno odvečno fotokopirano verzijo(kasneje sem si potem original kupila), samo ni čisto v idealnem stanju, pa tudi poštnina bi bila verjetno podobna originalni ceni. LP
|
|
RE: Rad bi svet naučil pesem... 18.12.2007 12:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se zdi da jo mam jaz.... sam nisem pa ziher. Bom pogledala pa ti javim. OK?
|
|
|
| Stran: [1] |
Oddaja Dobro jutroMC09Ali gledaš oddao Dobro jutro?Vsako jutro (
10%)
Včasih (
37%)
Nikoli (
36%)
Ne poznam te oddaje (
12%)
Ne gledam več (
4%)
Število vseh glasov: 200Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!