Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 3.11.2004 20:34:23
|
|
|
|
_Arwen_
|
Jaz bi poiskala kaj drugega. Pri vsem skupaj ne gre ravno toliko za to, ali je ohranjeno, bolj bi mene motilo to, da so te sobice luštne, ko so sestavljene, vendar ko to iverko enkrat razstaviš in jo poizkusiš še enkrat montirat skupaj - katastrofa, preverjeno... Za tako ceno lahko najdeš v kakšnem diskontu recimo Lesnininem, ali pa v pohištvu Sabix kjer majo nizke cene pa še kje prav luštne stvari pa še po svojih željah boš lahko izbrala in sestavila. lp
|
|
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 3.11.2004 20:36:34
|
|
|
|
pravljica
|
sori kepa sam men sploh ni všeč to pohištvo za malčka...po moje se da dobit za podobno ceno kaj bol lušnega
|
|
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 3.11.2004 20:44:18
|
|
|
|
Anja
|
50.000 - to je menda hec :)- :)- in to dober :) :) :) Naj bo vesela, če bo 15.000 dobila za to, milo rečeno "starino".:zmeden2:
|
|
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 3.11.2004 21:08:34
|
|
|
|
Mel
|
hitr v akcijo :kuza: pa kup kej boljšga za 50.000, Zihr... To je res starina, una "ena" naj bo pa srečna, če ji bo to kdo odpeljal zastonj.
|
|
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 3.11.2004 21:59:25
|
|
|
|
BONI*
|
O joj, meni pa to pohištvo sploh niti malo ni všeč! Preveč temna, staromodna. Za otroško sobicom si jaz predstavlčjam kaj bolj živega, razgibanega, mogoče lahko tudi bolj v pastelnih barvah. Dokler je otrok majhen itak ne rabiš ne vem koliko omar. Kasneje pa pridejo v upoštev mladinske sobe, kjer je več omar. V Lesnini imajo veliko lepih sestavljivih programov za otroške in mladinske sobe. Nekateri programi so še čisto novi in bodo omare iz teh programov v prodaji in izdelavi še kar nekaj let, tako da če kupiš sedaj samo nekaj, lahko kasneje še dokupiš omar. Tako sva si za najinega :duda: zamislila midva. Cenovno lahko kar ugodno skozi prideš, pa še na obroke dajejo. Ne vem no, meni se zdi za eno tako očitno staro (in zastarelo) pohištvo veliko dati 50.000 sit. Res da če greš kupiti novo, dobiš za ta denar pol manj pohištva, ampak vseeno! Je pa le novo in lepše. Lp, Boni
|
|
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 3.11.2004 23:08:31
|
|
|
|
Bib
|
Mislim da ni vredno tega denarja, se da dobiti dosti boljše pa še novo za tvojega bebita!!
|
|
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 4.11.2004 6:34:27
|
|
|
|
VALENTY
|
Si probala it pogledat v kak Hobi-program?! Sicer ne vem,če nidražje,si pa lohk zmišljuješ kaj bi radain kako,ti odrežejo,pa sestavš.Pa na kako akcijo počaki! Velik sreče pri nakupu in dobro se odloči!!!!!!!!;)
|
|
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 4.11.2004 14:02:47
|
|
|
|
pravljica
|
kepa danes sem glih vidla dipov katalog...je ena dost bol luštna mladinska sobica not za 35.000 sit...sam mal je treba okol pogledat pa vidiš da se da še kej druga dobit
|
|
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 4.11.2004 18:01:41
|
|
|
|
kepa*
|
Hvala vam vsem za mnenja, itak je moj zlo nasprotoval, ker se mu je zdelo predrago za rabljeno pohistvo. Zato mi je obljubil, da me bo jutri mal peljal po trgovinah.:bravo: Se ze veselim!!!!:)-
|
|
|
|
Rabljeno pohistvo za otrosko sobo - koliko? 4.11.2004 20:30:41
|
|
|
|
Pinja
|
50.000,00 :zmeden:?? Točno tako pohištvo sem jaz imela, kupljeno pred 30. leti. Sicer je še vedno uporabno, sva ga tudi preselila (sestavljenega, drugač bi bla katastrofa), ampak ni vredno toliko! Mogoče 15.000,00, ampak ne za otroško sobico, se mi zdi morbiden. Poglej malo po katalogih, za 50.000,00 že luštne stvari dobiš! lp :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?