Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 10:23:41
|
|
|
|
rumba
|
Iz Poliklinike gresta proti železniški in tam vstopita na avtobus št. 27 (BTC). Plačaš lahko tudi s telefonom - moneto (če je hči stara do 6 let, je vožnja zastonj, sicer rečeš šoferju, da plačaš za dve), tako da pokličeš 1899 (št. je izpisana tudi v avtobusu na plačilnem avtomatu), prisloniš telefon (na avtomat, kamor prislanjajo Urbane), ter počakaš, da konča s plačilom (se ti na zaslončku avtomata izpisujejo črtice, kako daleč je potek plačila). Torej, če si poredko v LJ, ne kupuj Urbane. Druga opcija je, da greš s Poliklinike v nasprotni smeri, do Zaloške, Klinični center in tam vstopita na avtobus št. 2. Jaz vsekakor ne bi šla s taksijem.
|
|
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 10:42:57
|
|
|
|
ledenka
|
ko stopiš iz poliklinike, zaviješ desno, in greš samo naravnost po tem pločniku. čez par minut greš pod železniškim mostom, za tem je postaja, stopiš na 27. Urbano sicer kupiš v kateri koli trafiki, ampak je mogoče res najlažje, če plačaš z mobitelom. Sicer pa stane Urbana 2 EUR, potem pa poljubno napolniš (torej za eno smer zate in za hčero (če je starejša kot 6 let) 1,60 EUR)
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 10:53:08
|
|
|
|
mateyka
|
taxi bi te po moje prišel kakih7€.. ni pa tako daleč do BTCja od poliklinike. zoprno je samo ker ni direktne povezave ki bi bila simpl in udobna..
|
|
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 10:54:29
|
|
|
|
FLOWR12
|
Hvala punci. Mi je že bolj jasno. Torej ta bus ki vozi po BTC ne pelje iz mesta?
|
|
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 10:57:15
|
|
|
|
FLOWR12
|
Mateyka kako daleč pa je dejansko peš iz poliklinike do BTC. Težko bi ocenila - je to kilometer, dva, oz. ena ura hoje a koliko?
|
|
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 11:04:14
|
|
|
|
rumba
|
Št. 27 zapelje v BTC, med trgovine in se nato vrača v center. Uf, peš, ne bi vedela, kako dolgo se hodi. Se kar vleče, pol ure, 45 min. Bolj ugibam. :) Greš pa skozi naravnost po Šmartinski cesti.
|
|
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 11:26:58
|
|
|
|
FLOWR12
|
Najboljša izbira je torej bus št. 27. Na koliko časa pa pride ta bus na avtobusno postajo?
|
|
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 12:41:51
|
|
|
|
FLOWR12
|
O Mateyka najlepša hvala. Najbrž moram gledati pod Letališko?
|
|
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 12:54:11
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 O Mateyka najlepša hvala. Najbrž moram gledati pod Letališko? ne, iz NS Rudnik res pa, da v katerokoli smer bosta z 27 šli, bosta prišli v nakupovalno središče, ker je to proga med Nakupovalnim središčem Rudnik in BTCjem
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 4.4.2011 12:56:27 >
|
|
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 12:59:38
|
|
|
|
FLOWR12
|
Še enkrat hvala. Sedaj sem pa založena z informacijami in se v naši prestolnici prav gotovo ne bom izgubila
|
|
|
|
RE: Rabla bi pomoč Ljubljančank 4.4.2011 17:40:59
|
|
|
|
superstar7
|
Ja IZ rudnika ampak na avtobusu pa piše Letališka. Aja pa lahko plačaš za 2 z moneto, vsaj jaz sem lahko.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?