Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim zaprte paketke Disney Tuš kartice 4.7.2011 15:58:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Živijo! Jaz imam več kot 30 paketkov zaprtih Disney sličic, ker jaz nič sličic ne zbiram jih prodajam. Prodajam jih z 90% popustom. V trgovini Tuš dobiš 1 paketek nad 10 evrom torej za vse paketke plačate 30€.. dobite kakšen paketek več.
|
|
|
|
RE: Rabim zaprte paketke Disney Tuš kartice 4.7.2011 16:20:35
|
|
|
|
pety78
|
Prodajam jih z 90% popustom. V trgovini Tuš dobiš 1 paketek nad 10 evrom torej za vse paketke plačate 30€.. dobite kakšen paketek več. S kakšno logiko že? Prodajaš ga z 90 % popustom? Ti dejansko misliš, da je polna cena v trgovini za paketek 10 EUR? Ja, ampak pozabljaš, da je v teh 10 EUR skritih še kaj, kot je recimo kruh, mleko, sadje, zelenjava, ....Dejansko prodajaš nekaj, kar si ob nakupu dobila brezplačno, ne pa z 90% popustom.... OMG!!!!
|
RE: Rabim zaprte paketke Disney Tuš kartice 4.7.2011 16:24:58
|
|
|
|
Sa.Ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Prodajam jih z 90% popustom. V trgovini Tuš dobiš 1 paketek nad 10 evrom torej za vse paketke plačate 30€.. dobite kakšen paketek več. S kakšno logiko že? Prodajaš ga z 90 % popustom? Ti dejansko misliš, da je polna cena v trgovini za paketek 10 EUR? Ja, ampak pozabljaš, da je v teh 10 EUR skritih še kaj, kot je recimo kruh, mleko, sadje, zelenjava, ....Dejansko prodajaš nekaj, kar si ob nakupu dobila brezplačno, ne pa z 90% popustom.... OMG!!!! Po možnosti je to prodajalka Tuša, ki teh kartic mamam in atam ne daje, ampak spravi k sebi v žep. Moja mami jih že ogromno ni vzela, ker ni vedela zakaj se gre, zadnjič sem ji pa rekla, naj vzame, ker jih dajem kolegici, ki ima 7 letno punčko in jih zbira. Jih je takoj začela jemati.
|
|
|
|
RE: Rabim zaprte paketke Disney Tuš kartice 4.7.2011 16:43:56
|
|
|
|
kaboname
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolar Živijo! Jaz imam več kot 30 paketkov zaprtih Disney sličic, ker jaz nič sličic ne zbiram jih prodajam. Prodajam jih z 90% popustom. V trgovini Tuš dobiš 1 paketek nad 10 evrom torej za vse paketke plačate 30€.. dobite kakšen paketek več.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2011 16:52:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Rabim zaprte paketke Disney Tuš kartice 4.7.2011 17:35:47
|
|
|
|
študentka Mici
|
Javi se na zs, jaz imam nekaj zaprtih paketkov sličic. Lp
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?