Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov... 13.12.2007 22:42:36
|
|
|
|
ajna12
|
Kdaj si pa sklenilo to zavarovanje?
|
|
|
|
RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov... 13.12.2007 22:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
1.10.2007
|
|
|
|
RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov... 13.12.2007 22:47:14
|
|
|
|
ajna12
|
Daj prosim preveri tam kjer si sklenila zavarovanje, sam kakor sem jaz seznanjena, ti popolno zavarovanje začne veljati šele 3 mesec po sklenitvi. Resnično se pozanimaj pred operacijo, da ne boš potem dobila računa, ker je boljše prestaviti operacijo za kakšen mesec.
|
|
|
|
RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov... 13.12.2007 22:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12 Daj prosim preveri tam kjer si sklenila zavarovanje, sam kakor sem jaz seznanjena, ti popolno zavarovanje začne veljati šele 3 mesec po sklenitvi. Resnično se pozanimaj pred operacijo, da ne boš potem dobila računa, ker je boljše prestaviti operacijo za kakšen mesec. Ja sej že cel večer buljim v droben tisk... Jutri pa bom še klicala na zavarovalnico... ker res nisem tolk bogata, da bi si plačevala operacije.
|
|
|
|
RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov... 13.12.2007 23:01:21
|
|
|
|
ajna12
|
Odvisno za kakšno operacijo gre, koliko dni si noter. Cene znajo biti včasih kar ogromne. Če ti zdravstveno stanje dopušča, potem prestavi. Držim pesti da urediš v pravo smer.
|
|
|
|
RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov... 13.12.2007 23:30:40
|
|
|
|
tiana
|
ne ne!!!!če si bla prej študentka pol nimaš nč čakalne dobe(3mesece)ti zav.začne takoj s 1.10.velat.če pa se prestavlaš iz zav.na zav. al pa če kot i je poteku status po 3 mescih še nebi nč sklenila pa bi mela čakalno dobo. za tiste dodatke pa poklič na vzajemno k itak dst teh brezveznih for zravn dajejo.tko da zav.si dodatno-za bolnico,zdravila,operacijo itd
|
|
RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov... 13.12.2007 23:32:13
|
|
|
|
tiana
|
če ne drugač,greš pa u zd kartico potrdit pa če je vse ok ti napiše da maš zav.urejeno
|
|
RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov... 14.12.2007 6:54:54
|
|
|
|
anajmad
|
Mislim,da je uno zavarovanje z začetkom 1.1.2008 nadstandardno. Ti kr pejt na operacijo,ker ti morajo kriti stroške.
|
|
RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov... 14.12.2007 9:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
SEm jasno povedala, da mi je potekel status. Sej fora je - da mi dodatno zdr. zavarovanje velja od 1.10. Ampak tisti neki dodatki (izplačilo bolnišničnega dne) pa naj bi mi veljalo šele od 1.1.2008 Mislim... jz ne kapiram nč več. Aja položnice sem pa plačala že 3 tk da s tem ne bi smelo bit problema. Ni pa nujna operacija, pa not bi bila sam en dan (od jutr do večera - če se seveda ne bi kaj zakompliciralo) Aja... nisem pa menjala zavarovalnice. sam po izteku statusa sem se dodatno zavarovala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Izbira imenavalekKatero ime se vam zdi lepše?Kevin (
18%)
Luka (
49%)
Rok (
33%)
Število vseh glasov: 163Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!