|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarovanje
13.12.2007 22:28:40   
Anonimen
Lepo prosim za pomoč. men namreč ni nič več jasno.
Ko sem zgubila status študenta, sem se šla dodatno zavarovat (vzajemna).

Vse vredu in prav. Ampak...
pred sabo imam 2 pogodbi. Ena je zavarovalna polica, druga pa Dodatek za zavarovanje za nadomestila. Na prvi piše datum začetka jamstva 1.10.2007, na drugi pa 1.1. 2008

Zdaj pa men neki ni jasno... kaj je to dodatek za nadomestila? A to so bolnišnični dnevi in te fore? Se pravi, da če jaz grem v bolnico, si moram stroške bolnišničnega dneva sama krit al kaj? (do 1.1. 08).user posted image user posted image user posted image

Me namreč čaka operacija  naslednji teden.... pa ne bi rada lih vsega sama plačevala.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rabim pomoč - dodatno zdravstveno zavarov...
13.12.2007 22:42:36   
ajna12
Kdaj si pa sklenilo to zavarovanje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2007 22:43:31   
Anonimen
1.10.2007

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2007 22:47:14   
ajna12
Daj prosim preveri tam kjer si sklenila zavarovanje, sam kakor sem jaz seznanjena, ti popolno zavarovanje začne veljati šele 3 mesec po sklenitvi.

Resnično se pozanimaj pred operacijo, da ne boš potem dobila računa, ker je boljše prestaviti operacijo za kakšen mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2007 22:49:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12

Daj prosim preveri tam kjer si sklenila zavarovanje, sam kakor sem jaz seznanjena, ti popolno zavarovanje začne veljati šele 3 mesec po sklenitvi.

Resnično se pozanimaj pred operacijo, da ne boš potem dobila računa, ker je boljše prestaviti operacijo za kakšen mesec.

Ja sej že cel večer buljim v droben tisk... Jutri pa bom še klicala na zavarovalnico... ker res nisem tolk bogata, da bi si plačevala operacije.

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2007 23:01:21   
ajna12
Odvisno za kakšno operacijo gre, koliko dni si noter. Cene znajo biti včasih kar ogromne.
Če ti zdravstveno stanje dopušča, potem prestavi.

Držim pesti da urediš v pravo smer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2007 23:30:40   
tiana
ne ne!!!!če si bla prej študentka pol nimaš nč čakalne dobe(3mesece)ti zav.začne takoj s 1.10.velat.če pa se prestavlaš iz zav.na zav. al pa če kot i je poteku status po 3 mescih še nebi nč sklenila pa bi mela čakalno dobo.
za tiste dodatke pa poklič na vzajemno k itak dst teh brezveznih for zravn dajejo.tko da zav.si dodatno-za bolnico,zdravila,operacijo itd

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2007 23:32:13   
tiana
če ne drugač,greš pa u zd kartico potrdit pa če je vse ok ti napiše da maš zav.urejeno

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2007 6:54:54   
anajmad
Mislim,da je uno zavarovanje z začetkom 1.1.2008 nadstandardno.
Ti kr pejt na operacijo,ker ti morajo kriti stroške.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2007 8:04:47   
Strawberrie Cherrie
Matovilcica, če nisi jasno povedala, da ti je potekel status, ti bo dodatno začelo veljati čez 3mesece, če pa si sklenila dodatno zavarovanje v tistem roku, ki je na voljo študentom po izteku statusa, pa ti začne veljati 1mesec po sklenitvi in moraš imeti nujno prvo položnico plačano. Bila lani na istem.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2007 9:01:31   
Anonimen
SEm jasno povedala, da mi je potekel status.
Sej fora je - da mi dodatno zdr. zavarovanje velja od 1.10.  Ampak tisti neki dodatki (izplačilo bolnišničnega dne) pa naj bi mi veljalo šele od 1.1.2008

Mislim... jz ne kapiram nč več.

Aja položnice sem pa plačala že 3 tk da s tem ne bi smelo bit problema.

Ni pa nujna operacija, pa not bi bila sam en dan (od jutr do večera - če se seveda ne bi kaj zakompliciralo)

Aja... nisem pa menjala zavarovalnice. sam po izteku statusa sem se dodatno zavarovala.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (18%)

Luka (49%)

Rok (33%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!