Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 18:51:54
|
|
|
|
alda
|
kaj bo visoka božičnica? Ker glede na ceno škornjev, sklepam da tudi plašč-jakna nebi bila izpod 150€, ali pa je že plača dovolj Hight da si brez pomoči sponzorjev lahko vse nakupiš, ali pa res rabiš poslušnega Božička v moževi izdaji.
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 19:11:05
|
|
|
|
ZARA
|
Lepe so ankica. Lepe. Lepe. Kakšno bundo pa rabiš? Dolgo, srednje dolgo, kratko, srednje kratko, puhovko, ...??
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 19:14:54
|
|
|
|
ZARA
|
Tako? Ali tako? Tako?
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 19:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda kaj bo visoka božičnica? Ker glede na ceno škornjev, sklepam da tudi plašč-jakna nebi bila izpod 150€, ali pa je že plača dovolj Hight da si brez pomoči sponzorjev lahko vse nakupiš, ali pa res rabiš poslušnega Božička v moževi izdaji. Sklepaš napačno v vseh točkah . (Mimogrede, napisala sem v tem stilu, ne v tej ceni) Ej, Zara, ne vem. Po trenutnem navdihu, kar mi bo všeč in bo cenovno sprejemljivo. Sam čevlje bi pa v tistem stilu, to pa . Aja, od pripetih slikc, b kar se tiče dolžine, lahko tudi krajšo. Pa absolutno ne belo. Mi super zgleda, samo skrajno nepraktična.
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 15.12.2010 19:19:55 >
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 20:15:11
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz bi ta srednjo bundo! Kje majo kaj takega? Dolgo, s kapuco, v pasu preščipnjeno. Super! Škornji so pa tud krasni na sliki!
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 20:36:35
|
|
|
|
pelin
|
meni so tudi škornji všeč, vendar mi takšna peta nekako ne potegne...verjetno sem malo za luno, ker jih v takšnem stilu letos kar dosti vidim, samo ... meni takšna peta sede na kakšni babici...
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 20:49:55
|
|
|
|
sani1
|
Ta srednja bunda je bunda od Cerrutija in je okrog 700e. Imajo jo pa v Out letu v BTCju... Slučajno jo je kolegica probala in je v resnici še lepša. Cena pa ????
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 21:22:08
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Ta srednja bunda je bunda od Cerrutija in je okrog 700e. Imajo jo pa v Out letu v BTCju... Slučajno jo je kolegica probala in je v resnici še lepša. Cena pa ???? najlepša
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 21:31:20
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Ta srednja bunda je bunda od Cerrutija in je okrog 700e. Imajo jo pa v Out letu v BTCju... Slučajno jo je kolegica probala in je v resnici še lepša. Cena pa ???? najlepša Lahko bi vedela. Zmer mi je všeč najdražje. Izbran okus?
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 22:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta mi je huda jakna: TUKAJ
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 15.12.2010 23:06:50
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Jaz bi ta srednjo bundo! Kje majo kaj takega? Dolgo, s kapuco, v pasu preščipnjeno. Super! Škornji so pa tud krasni na sliki! nekaj takega sem videla v modiani za emmm.-... dobrih 350€
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 16.12.2010 9:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
M76, hvala, sem si shranila med priljubljene za kdaj drugič, ker moram danes po nakupih. Mojim udobnim škornjem se je odlepil podplat, pa zadrga tudi ni več to, kar je bila. No, saj so naredili kar nekaj km. Samo jutri bo sneg in bi bilo fajn imeti škornje, ki nimajo prisilnega zračenja . Bunda že dolgo ni več bela, temveč siva, hotela sem jo imeti še to sezono, ampak se mi je pokvarila zadga, včeraj mi je pa še pes skočil v naročje in jo s kremplji strgal na enem koncu. Eh, se psihično pripravljam na šoping, kolk mi je odveč lazit po trgovinah...
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 16.12.2010 9:01:00 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2010 9:25:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 16.12.2010 10:07:32
|
|
|
|
skuštrana
|
Škornji : http://www.coko.si/ponudba.php?id=264
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 16.12.2010 10:27:38
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Ta srednja bunda je bunda od Cerrutija in je okrog 700e. Imajo jo pa v Out letu v BTCju... Slučajno jo je kolegica probala in je v resnici še lepša. Cena pa ???? najlepša Lahko bi vedela. Zmer mi je všeč najdražje. Izbran okus? welcome to the club - jaz imam tudi ta "dar"
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 16.12.2010 12:40:51
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Jaz bi ta srednjo bundo! Kje majo kaj takega? Dolgo, s kapuco, v pasu preščipnjeno. Super! Jaz imam tašno v črni barvi, kupljeno v C&A..kupil je Božiček (ata) , mislim pa da je stala okrog 50 €.
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 16.12.2010 13:52:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz še vedno vse modele najdem v Deichmann-u.
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 16.12.2010 16:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz še vedno vse modele najdem v Deichmann-u. Tam imam ogledane dvoje, ene črne ozke in ene bolj klasične s pridihom snežk . Samo bi res rdeče škornje, tako da bom še malo pogledala naokoli.
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 16.12.2010 17:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Škornji : http://www.coko.si/ponudba.php?id=264 Ni slabo. Mogoče veš, če se tole obnese v snegu? Ker se še vedno preobuvam...
|
|
|
|
RE: Rabim nove škornje in.... 16.12.2010 18:57:10
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Škornji : http://www.coko.si/ponudba.php?id=264 Ni slabo. Mogoče veš, če se tole obnese v snegu? Ker se še vedno preobuvam... Za sneg nimam pojma. So mi pa po designu všeč.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?