Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rabim nasvet - UZ pri dr. Rešu 15.11.2006 14:24:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Spet bi nekaj vprašala: V soboto zjutraj imam UZ pri dr. Rešu, da vidi kako sem odreagirala na prvo terapijo Klomifena in Agrulaba in hkrati "preveri" ali plavalčki mojega možiclja pridejo dovolj "globoko" in preživijo. Rekel mi je, da naj pridem ob 6h zjutraj. Sedaj pa me zanima, če moram biti res ob 6h že tam, ali lahko pridem tudi kaj kasneje, npr. ob 7h, ker mi je ura res malo kruta Na vratih sem videla, da ob sobotah in nedeljah dela od 6h - 8h zjutraj, zato sprašujem. Je katera že bila pri njemu čez vikend? Aja pa še to: stuširat se verjetno ne smem ali pač (glede na to, da gre tudi za pregled, koliko plavalčkov preživi)?
|
|
|
|
RE: Rabim nasvet - UZ pri dr. Rešu 15.11.2006 14:31:59
|
|
|
|
nena m
|
Če ti je rekel ob 6 h, je najbolje da si tam res ob 6 h. Je pa tako, včasih ni nič narobe, če prideš pozneje, včasih, če se mu kam mudi, je pa slabe volje in lahko slišiš kakšno pikro. Je pa možno, da ga ob 7.30 že ne dobiš več v ordinaciji. Jaz ti svetujem, da si tam vsaj do 6.30. Pa dobro opravi. Lp
|
|
|
|
RE: Rabim nasvet - UZ pri dr. Rešu 15.11.2006 14:34:58
|
|
|
|
Ninika1
|
draga dolenjka, tuširaš se lahko čisto normalno. Kar se tiče ure pregleda pa seveda, da lahko prideš kasneje . Je pa res, da če hodiš v službo je še kako vredu, da dela že ob šestih, da ne rabiš zamudit. Srečno!
|
|
RE: Rabim nasvet - UZ pri dr. Rešu 15.11.2006 14:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, ti ne svetujem da prideš ob 7 ker boš najverjetneje zvisela. Reš ima ob 8 že punkcije v postojni in mora že pred 8 bit tam. Ko sem jaz hodila k njemu je začel 5.40 in je končal že ob 6.20. nažalost je tako zgodnja ura, amapk k sreči, ne rabiš jemat bolniške ali dopusta. Če pa nikakor ne moreš, pol ga pa pokliči in vpraši. amapk se mi zdi, razen, če se zdaj ni gužva povečala da do 6.30 vse zaključi. kolk časa pa še potem ostane v ambulanti, ap ne vem.
|
|
|
|
RE: Rabim nasvet - UZ pri dr. Rešu 15.11.2006 14:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
seveda da se lahko stuširaš, saj plavalčki grejo not, če so ta pravi, ti si pa itak ne spiraš nožnice, temveč samo umiješ ura tije kruta, amapk ko boš enkrat v postopku, če boš seveda, boš mogla skoz tako zgodi vstajat, nažalost. tako, ad ti bo samo ena uvertura
|
|
|
|
RE: Rabim nasvet - UZ pri dr. Rešu 15.11.2006 14:54:39
|
|
|
|
dolenjka
|
No, ste me kar hitro potolažile! Ena znanka je rekla, da se ne smem stuširati in se mi je zdelo čudno, vseeno pa sem ji verjela, ker naj bi ona to že dala skozi. Takoj se bolje počutim, ker z robčki res ni isto kot voda, a ne? In če ve pravite da moram bit ob 6h tam pač bom, nimam kej drugega, kot vstat ob 4.45 in it! Mogoče je pa najboljš da sploh spat ne grem? Sam naj bi pa ležala je rekel, in nič na WC hodit Tko da ne vem kaj naj počnem, da ne bi zaspala, ker celo noč pa tut ne gre! 5 budilk si bom naštimala, pa še moj je bolj rahlega spanca in bo šlo, sem prepričana! Jao jao, če bi mi kdo pred 2 leti rekel da bo tole tko zgledal bi mu rekla da je na glavo padu. Zanosit pa res ni problem, a ne? Yeah right....
|
|
|
|
RE: Rabim nasvet - UZ pri dr. Rešu 15.11.2006 15:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ja dolenjka tako pač je. ja po seksu bi pa naj malo poležala in ne šla takoj na wc. tega pa se drži. sveče pa glih ne rabiš delat
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?