Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim kakšno idejo za darilo 5.5.2008 12:22:28
|
|
|
|
anitaz
|
Kakšen darilni bon, recimo: city park, masaža, francoska manikura, pedikura, savna.....
|
|
|
|
RE: Rabim kakšno idejo za darilo 5.5.2008 12:29:32
|
|
|
|
muška
|
jaz sem 1x eni moji prijateljici bolj tako za hec napisala dnevnik najinega "norenja" dodala zraven nekaj skupnih slikic, podrobno opisovala najine prigode,... no to sem ji dala bolj kot dodatek k tapravemu darilu, pa se je razjokala od sreče, ko ga je prelistala
|
|
|
|
RE: Rabim kakšno idejo za darilo 5.5.2008 12:42:32
|
|
|
|
Majuska
|
Hja odvisno od tega, kaj ima rada ... meni osebno bi bilo všeč, če dobim bon za kakšno masažo ali kako fajn trgovino z oblačili. Kozmetika je že bolj občutljiva zadeva, razen če točno veš, kaj uporablja. Kakšne hobije pa ima? Če rada rola, morda kake ščitnike, morda kak CD z glasbo po njenem okusu... vse sorte se najde.
|
|
|
|
RE: Rabim kakšno idejo za darilo 5.5.2008 12:45:02
|
|
|
|
Valentina
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška jaz sem 1x eni moji prijateljici bolj tako za hec napisala dnevnik najinega "norenja" dodala zraven nekaj skupnih slikic, podrobno opisovala najine prigode,... no to sem ji dala bolj kot dodatek k tapravemu darilu, pa se je razjokala od sreče, ko ga je prelistala zelo všeč V to smer tudi sama razmišljam. Nekaj v spomin na najine skupne lumparije, kaj je pa tapravo darilo za zraven pa bohvedi. Res da ima že svoje stanovanje in zadosti praholovilcev, samo boni ipd mi je pa popolnoma brezosebno.
|
|
|
|
RE: Rabim kakšno idejo za darilo 5.5.2008 14:15:48
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina IZVIRNO SPOROČILO: muška jaz sem 1x eni moji prijateljici bolj tako za hec napisala dnevnik najinega "norenja" dodala zraven nekaj skupnih slikic, podrobno opisovala najine prigode,... no to sem ji dala bolj kot dodatek k tapravemu darilu, pa se je razjokala od sreče, ko ga je prelistala zelo všeč V to smer tudi sama razmišljam. Nekaj v spomin na najine skupne lumparije, kaj je pa tapravo darilo za zraven pa bohvedi. Res da ima že svoje stanovanje in zadosti praholovilcev, samo boni ipd mi je pa popolnoma brezosebno. če boš to nardila , pa še rože pa, čao. Mislim, kaj bi se pa pretiravalo. Meni je ful zoprno če mi kdo uleti z velikim darilom. Pol je pa on na vrsti pa mam same probleme. Sploh sem pa jaz v letih ko sprejemam samo še diamante in rožice.
|
|
|
|
RE: Rabim kakšno idejo za darilo 5.5.2008 14:22:06
|
|
|
|
muška
|
Uf, sploh se ne spomim več, kaj sem ji zraven kupila, vem samo da je bilo čisto brezveze, da sem sploh kupila!. Če bi zdaj delala isto, bi zraven za štos kupila kakšne rdeče čipkaste tangice (zgodbica, ki ima epilog ) , ali tisto pijačo ki sva jo takrat pili, ali pa bi ji spekla CD z dicso hiti, ki smo jih takrat poslušali,..spomini so prišli naprej, ... ma neko glupost v glavnem, ki bi se navezovala na spomin na takrat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?