Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Sej TO so poročni čevlji sam jst rabim navadne ne tolk fensi. Bi rada mela petko enetolk visoko, pa obliko čevla. Ne morem v poročnih čevljih okol hodit.
Bo še ktir kej mislu
Aja drgač pa ene poročne mam doma, sam mi ni da bi reciklirala.
O Pikec , dobrodošla, še ena s to težavo. Jaz sem 2 meseca nazaj (sicer ne poletnih čeveljčkov) dobila samo v Massu št. 35.
Ampak veš kaj, da opažam, da so spremenili številke. Včasih mi je bilo še kaj prav (imam od Bata št. 36, pa še ene sandalčke take klasične sicer stare že dobra 3 leta št. 36 in so mi čist prav), sedaj pa mi noben čevelj 36 ni več prav.
Pa še edino štacuno v LJ k je mela cifre od 33 navzgor (govorim o ženskih čevlih) so ukinili. Al pa muvnili in je ne najdem pa če se na pol prekolem.
Pa a Pitarelo ma kej lepga, ker men je letošna moda grda. PA še zaprte rabim, ker če me kir pohodi mi bojo spet nohte dol pulili, kar mi pa ne paše najbl, nooo.
Pitarello ima letos ful razlicnih cevljev, za razliko od lanskega leta. Od zaprtih, do odprtih, nizke in visoke ter tanke in siroke pete, spicake in okrogle, da o barvah niti ne govorim...ni da ni... so me ful pozitivno presenetili. A ja, bila sem pa v Pitarellu v Trstu (Torri d'Europa)