karmen83
|
Punce, najlepša hvala za vaš hiter odziv in pripravljenost pomagati Sploh vam ne znam opisati, kako sem srečna, da še obstajajo tako prijazni, dobri ljudje, vedno pripravljeni pomagati. Bravo, punce Nika, tudi ti si me zelo razveselila, to je res tako zelo lepo od tebe, da sem dobila kar solzne oči. Ne me narobe razumeti, z veseljem bi sprejela tvojo pomoč, a mi srce ne pusti, ker vem, da je toliko ljudi, ki pomoč potrebujejo še veliko bolj kot moja družinica, resda nimamo veliko svojega, imamo pa drug drugega, smo zdravi in predvsem je zdrava najina deklica, partner vsaj zaenkrat še ima zaposlitev, čeprav je še v zraku, če mu bodo pogodbo podaljšali, s šolo sem tudi že skoraj pri koncu, tako da se bomo že spravili na noge, resda počasi, ampak bomo. Nisem imela namena pisati vsega tega, ampak tako lažje pojasnim svojo odločitev. Nika, ne mislim nič slabega, ampak res bi se slabo počutila, če bi sprejela tvoj denar, ker ko pomislim na vse ljudi, ki so čez noč ostali brez dela ali pa celo delajo, pa ne dobijo plač, na vse tiste, ki imajo bolne otroke..., nam pa le ne gre tako slabo. Vsem, ki ste mi tako prijazno ponudile priskočiti na pomoč, se najlepše zahvaljujem, zlate ste in vaši otročki/partnerji/možje... so lahko srečni, da vas imajo! Hvala iz vsega srca.