Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Računovodkinje, nujno obračun plače 15.7.2005 11:44:30
|
|
|
|
Erdbeere
|
Hm nisem čist 100% sam zdi se mi da ti obračunaš, kot da bi imel normalen dopust in pač daš dela 10 dni ostalo pa napišeš očetovski dopust....sam ne vem a to refundiraš pol prispevke al kako?
|
|
|
|
Računovodkinje, nujno obračun plače 15.7.2005 11:53:42
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Aja, a misliš da mu obračunam normalno in plačam prispevke, pol jih pa terjam od sociale nazaj? Pa za tiste dni mu ne dam plače ampak jo samo vračunam v osnovo? Jaz res nimam pojma, sicer se mi je Katja javila na privat, pa upam da obvlada, ker jaz sem ko tele, ki buli v tista nova vrata. :miska:
|
|
|
|
Računovodkinje, nujno obračun plače 15.7.2005 11:55:18
|
|
|
|
Erdbeere
|
upam, da ti uspe...držim pesti
|
|
|
|
Računovodkinje, nujno obračun plače 15.7.2005 11:59:05
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Hvala! :rozica::rozica::rozica: :miska:
|
|
|
|
Računovodkinje, nujno obračun plače 15.7.2005 12:37:01
|
|
|
|
lev76
|
Obračuna se mu samo ure zaradi M4 na koncu leta in tako da štima s fondom za tisti mesec.Firma ne refundira nič ker očka tako dobi denar od socialne. Na plačilni listi potem piše redno delo, x ur in x denarja, očetovski dopust, y ur in 0,00 denarja. Upam, da sem pomagala sem čist po domače se potrudila. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?