|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Računanje plodnih dnevov - dogovor s partnerjem
14.10.2011 8:45:48   
Anonimen
Ne vem točno kak naslov teme naj dam in kako to vprašat user posted image V bistvu je vprašanje bolj za tiste, ki imate težave z zanositvijo.

Me ponavadii vemo vse kar se tiče delovanja našagea telesa in tudi večinoma vse kar se da preberemo na internetu, vsaj jaz. Ali potem o tem poročate svojim partnerjem in kako so o tem dovzetni za poslušanje? Ali si tudi kaj sami preberejo?

Jaz sem namreč po pogovoru z mojim ugotovila, da moj nima pojma user posted image Hotela sem mu razložit glede plodnih dnevov in da naj bi takrat bolj intenzivno user posted image , ker včasih se pač zgodi, da ravno te dneve zaradi različnih vzrokov izpustiva. In ni imel nekak težav sprejet, sam rekel je, da naj povem, kdaj je to user posted image . Ampak je tudi imel pripombe nad romantiko takega početja... user posted image Seveda je pa bil do sedaj prepričan, da lahko zanosiš kadarkoli, tudi če samo 1x na mesec seksaš v kateremkoli delu cikla.

Tiste, ki načrtujete na tak način - ali potem namerno točno tist teden pred user posted image telovadite 3 - 4 x na teden, ali pač kar cel mesec - no nama to, po pravici povedano, ne bi zneslo, ker včasih samo padem v posteljo od utrujenosti, pač dokaj zahtevne službe.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Računanje plodnih dnevov - dogovor s part...
14.10.2011 9:01:32   
Anonimen
Vnesi svoje cikluse tukaj:

http://www.menstruacija.si/cal

In bo imel lepo črno na belem, da ne bo potrebno posebej opozarjati. Tako romantika ostane. Vmes vpiši kaj vročega, da bo ja imel željo pogledatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2011 9:21:33   
Anonimen
A to mu potem na meil pošilja? Nisem se še prijavila, sam če mu bo to metalo na meil, sigurno ne bo odprl, ker odpira samo poslovne in bo mislil, da je spam  user posted image Pa da ne bom spet kako zmedo naredila kot enkrat ko sem mu v beležko za sestanke narisala srčke in je odprl na enem pomembnem srečanju pred enimi samimi s kravato, nekimi pomembneži in so vsi drugi prej videli kot on (odprl pred vsemi), vsi so se smejali, njemu pa celemu resnemu, ki je vodil sestanek, ni bilo nič jasno user posted image Pa še nekaj je pisalo zraven. Na srečo se je izteklo kot šala user posted image in ni bilo neke jeze...

Ampak hvala, še kaka ideja? Ni sploh slaba drugač :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2011 9:26:44   
pety78
Mah, ne obremenjuj ga s plodnimi dnevi. To veš ti, takrat pač kakšno sexy spodnje perilo, pa akcija. Naj misli dec, da je zgolj iz romantike. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2011 9:44:52   
ronja
Seveda je pa bil do sedaj prepričan, da lahko zanosiš kadarkoli, tudi če samo 1x na mesec seksaš v kateremkoli delu cikla.

hehe, je malo biologije prespal v šoliuser posted image . Je pa res, da dostikrat nimajo pojma - sem bila čisto presenečena pri bratu (lubi je biolog, mu je vse kristalno jasnouser posted image , čeprav nisva nikoli računala plodnih dni - edino 1x, kdaj niso - ker sva hotela še 2 meseca počakat s temle pikotom, da ne bi letel čez ocean - pa kot vidiš neuspešnouser posted image ).

Če pa bi sama računala plodne dni, zato da bi zanosila - in bi se seveda partner strinjal s tem, da delava otročka, potem bi mu sicer razložila, kaj so plodni dnevi in kdaj v ciklu so, ne bi ga pa verjetno obremenjevala s tem: lubi, zdaj je pa čas, da večkrat seksava... Bi ga rajši kar povabila v posteljo, se mi zdi to vseeno bolj romantično kot če je to zato, da bi kaj bilo... Ne morem bit preveč pametna, nisem probala - ampak saj med ovulacijo je nam navadno itak več do seksa in fantje se navadno ne branijo, če je vse ok v vezi in življenju na sploh (to navadno je takrat, kadar načrtujemo dojenčka)... Probaj kar tako, da pač daš ti pobudo za seks, pa je. Lahko mu pošlješ kak sms ali mail z bolj vročo vsebino (pazi, če mu to kdo drug bere - daj tak naslov, da bo vedel, da ni glih na sestanku za odpirat;) Saj verjetno se mu ne bo glih čudno zdelo, če bosta parkrat na teden seksala 1 teden v mesecuuser posted image .

Pa da ne bom spet kako zmedo naredila kot enkrat ko sem mu v beležko za sestanke narisala srčke in je odprl na enem pomembnem srečanju pred enimi samimi s kravato, nekimi pomembneži in so vsi drugi prej videli kot on (odprl pred vsemi), vsi so se smejali, njemu pa celemu resnemu, ki je vodil sestanek, ni bilo nič jasno

Hehe, a te potolažim: jaz sem lubiju napisala en vroč sms, on je bil na terenu in ker imajo tako delo, da ne more glih vedno do mobija, je rekel sodelavcu, ki je imel proste roke, če mu lahko kar prebere, da vidi, če je kaj nujnega... No, sodelavec na srečo ni hotel na glas prebrat in je rekel, da to naj pa rajš sam prebereuser posted image .
Drug primer: ko sem enkat dobila en telefon, ki je znal tudi slikat, se je lubi nekaj igral z njim in mi potem naštimal eno "svojo" slikco za takrat, ko se telefon prižge - saj veš, una pozdravna slikca, ki je sam na začetku par sekund. Valjda je vedel, da noben drug razen mene ne bo pina v moj telefon vpisoval. IN ga ni. Ampak je pa enkrat sodelavki crknil mobi, pa je morala najt cifro iz svojega telefona in me je prosla, če lahko da svojo kartico v mojega. Jaz valjda, flegma - izvoli, kje sem se pa spomnila... pa tudi če bi se - njen pin mora ipak sama vpisat... No, sva se pač mal narežaliuser posted image . Vsaj ve, zakaj ga ne zamenjamuser posted image . Tak da - life happensuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2011 14:30:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Drug primer: ko sem enkat dobila en telefon, ki je znal tudi slikat, se je lubi nekaj igral z njim in mi potem naštimal eno "svojo" slikco za takrat, ko se telefon prižge - saj veš, una pozdravna slikca, ki je sam na začetku par sekund. Valjda je vedel, da noben drug razen mene ne bo pina v moj telefon vpisoval. IN ga ni. Ampak je pa enkrat sodelavki crknil mobi, pa je morala najt cifro iz svojega telefona in me je prosla, če lahko da svojo kartico v mojega. Jaz valjda, flegma - izvoli, kje sem se pa spomnila... pa tudi če bi se - njen pin mora ipak sama vpisat... No, sva se pač mal narežaliuser posted image . Vsaj ve, zakaj ga ne zamenjamuser posted image . Tak da - life happensuser posted image .

No tole se je men tudi... user posted image Kolegica je pogledala na uro na moj telefon na masažnem tečaju in takrat me moj, sicer bivši, kliče in se pokaže slika njegovega lulčka... In je videla. Pripomba z njene strani je bila, da zdaj pa ve, zakaj sem z njim user posted image In to na predavanjih, pa še ena tretja je bila zraven in mi je bilo sicer nerodno,sam nismo mogle smeha zadržat, bila so pa predavanja, v bistvu in predavateljica je potem bila jezna, ker motimo in je rekla: No, a bi še nam povedale, kaj je tako smešno? user posted image Pred 20 drugimi, bolj ali manj nepoznanimi osebami.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?