ronja
|
Seveda je pa bil do sedaj prepričan, da lahko zanosiš kadarkoli, tudi če samo 1x na mesec seksaš v kateremkoli delu cikla. hehe, je malo biologije prespal v šoli . Je pa res, da dostikrat nimajo pojma - sem bila čisto presenečena pri bratu (lubi je biolog, mu je vse kristalno jasno , čeprav nisva nikoli računala plodnih dni - edino 1x, kdaj niso - ker sva hotela še 2 meseca počakat s temle pikotom, da ne bi letel čez ocean - pa kot vidiš neuspešno ). Če pa bi sama računala plodne dni, zato da bi zanosila - in bi se seveda partner strinjal s tem, da delava otročka, potem bi mu sicer razložila, kaj so plodni dnevi in kdaj v ciklu so, ne bi ga pa verjetno obremenjevala s tem: lubi, zdaj je pa čas, da večkrat seksava... Bi ga rajši kar povabila v posteljo, se mi zdi to vseeno bolj romantično kot če je to zato, da bi kaj bilo... Ne morem bit preveč pametna, nisem probala - ampak saj med ovulacijo je nam navadno itak več do seksa in fantje se navadno ne branijo, če je vse ok v vezi in življenju na sploh (to navadno je takrat, kadar načrtujemo dojenčka)... Probaj kar tako, da pač daš ti pobudo za seks, pa je. Lahko mu pošlješ kak sms ali mail z bolj vročo vsebino (pazi, če mu to kdo drug bere - daj tak naslov, da bo vedel, da ni glih na sestanku za odpirat;) Saj verjetno se mu ne bo glih čudno zdelo, če bosta parkrat na teden seksala 1 teden v mesecu . Pa da ne bom spet kako zmedo naredila kot enkrat ko sem mu v beležko za sestanke narisala srčke in je odprl na enem pomembnem srečanju pred enimi samimi s kravato, nekimi pomembneži in so vsi drugi prej videli kot on (odprl pred vsemi), vsi so se smejali, njemu pa celemu resnemu, ki je vodil sestanek, ni bilo nič jasno Hehe, a te potolažim: jaz sem lubiju napisala en vroč sms, on je bil na terenu in ker imajo tako delo, da ne more glih vedno do mobija, je rekel sodelavcu, ki je imel proste roke, če mu lahko kar prebere, da vidi, če je kaj nujnega... No, sodelavec na srečo ni hotel na glas prebrat in je rekel, da to naj pa rajš sam prebere . Drug primer: ko sem enkat dobila en telefon, ki je znal tudi slikat, se je lubi nekaj igral z njim in mi potem naštimal eno "svojo" slikco za takrat, ko se telefon prižge - saj veš, una pozdravna slikca, ki je sam na začetku par sekund. Valjda je vedel, da noben drug razen mene ne bo pina v moj telefon vpisoval. IN ga ni. Ampak je pa enkrat sodelavki crknil mobi, pa je morala najt cifro iz svojega telefona in me je prosla, če lahko da svojo kartico v mojega. Jaz valjda, flegma - izvoli, kje sem se pa spomnila... pa tudi če bi se - njen pin mora ipak sama vpisat... No, sva se pač mal narežali . Vsaj ve, zakaj ga ne zamenjam . Tak da - life happens .