Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 17:59:47
|
|
|
|
kimi
|
antivirusni program ter črve očistit, če ne drzgače pa nove windowsw gor verjetno?
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 18:00:46
|
|
|
|
kimi
|
vem da ti črvi lahko uničijo računalnik mojemu fantu so disk uničli in je mogu novga kupit tako da imamo sedaj norton antivirusni program in zaenkrat še nimamo problemov
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 18:12:35
|
|
|
|
LaLi
|
Sem že probala (imam tud Nortona) in ne javlja nobenga virusa. Pa Spybot in Ad-Aware, ki črve odkrivata in jih uničita tudi ne pomagata. Boljš sicer je, ni pa dobr. Se pravi mi ostane inštalacija. Hvala:rozica:!
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 18:16:01
|
|
|
|
kimi
|
no v 2 urah bo vse končani, ker so moje programe stalali naokoli sem jaz računalnik štimala 3 dni zakaj ker sem programe iskala. Pa bodi previdna ko inštalira pa te za povezavo za internet vpraša si jo kar takoj naštimaj je veliko lažje kot potem prav v windowsih urejat.
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 18:16:32
|
|
|
|
kimi
|
ali imaš windowse xp ti še eno lažjo rešitev povem
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 18:20:33
|
|
|
|
LaLi
|
Windows XP.
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 19:02:22
|
|
|
|
india
|
Na e-donkey si poišči program pestpatrol. je zelo dober, meni Norton ni javil nekih Trojancev, pa mi jih je pestatrol javil in sčistil.
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 19:18:11
|
|
|
|
emaa
|
Panda Titanium tudi ni slab antivirusni program
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 20:03:20
|
|
|
|
Jančika_
|
AVG Antivirus rula!
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 20:03:55
|
|
|
|
SANDY
|
ad-aware ti spuca samo kr ti dol loadaš in se ti zraven naserjejo še kake reklame. To ni antivirusni program.:kuza:
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 20:05:32
|
|
|
|
ZARA
|
ja men Ad-aware ne zbrise trojancev,matr ene 2 mam,shit no... AVG jih pa ne najde :hudicek:,KWA je to????????????
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 21:23:46
|
|
|
|
ma3ca
|
---------- ad-aware ti spuca samo kr ti dol loadaš in se ti zraven naserjejo še kake reklame. To ni antivirusni program. ---------- Kdo je pa reku, da je to antivirusni program???? Je program, ki ti odstrani smeti, ki se ti naserjejo ob namestitvi raznih bedastih programov, ali ko kr neki brez veze potrjuješ z IE v pop-up oknih. Relativno dober antivirsni program je Norton AntiVirus, ki pride v OEM različici cca. 7000 SIT (Panda je cca 5000 SIT). Zelo dober antivirusni program pa naj bi bil Kaspersky (rusko delo)!!!!!!!!
|
|
|
|
Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!! 11.11.2004 21:42:06
|
|
|
|
puncica
|
Ja panda titanium je res špica, ko se je pojavil nov virus, je vse maile prepoznal, čeprav na siolu še niso imel zaščite in tako rešil naš računalnik:bravo: Jaz mislim da ti ostane samo še preinštalacija, ker včasih pa res vsega ne moreš dol spravit, mi smo na nov inštaliral xp-je že enih 4×. Kazaa vse zabluzi, pa potem vse pokvar.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?