|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Računalnik nagaja!!! Pomoč, prosim!!!
11.11.2004 17:57:38   
LaLi
In to fejst! Baje, da so "črvi" krivi. Jih skušam očistit pa očitno ne gre, saj internet zdaj dela zdaj ne:(! In jaz sem že več kot teden skoraj odrezana od RR-ja in imam pravo abstinenčno krizo:zmeden::)-.
Kaj mi je narediti? Katera ve? Mogoče Kira?
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.11.2004 17:59:47   
kimi
antivirusni program ter črve očistit, če ne drzgače pa nove windowsw gor verjetno?

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2004 18:00:46   
kimi
vem da ti črvi lahko uničijo računalnik mojemu fantu so disk uničli in je mogu novga kupit tako da imamo sedaj norton antivirusni program in zaenkrat še nimamo problemov

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2004 18:12:35   
LaLi
Sem že probala (imam tud Nortona) in ne javlja nobenga virusa. Pa Spybot in Ad-Aware, ki črve odkrivata in jih uničita tudi ne pomagata. Boljš sicer je, ni pa dobr. Se pravi mi ostane inštalacija.

Hvala:rozica:!

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2004 18:16:01   
kimi
no v 2 urah bo vse končani, ker so moje programe stalali naokoli sem jaz računalnik štimala 3 dni zakaj ker sem programe iskala. Pa bodi previdna ko inštalira pa te za povezavo za internet vpraša si jo kar takoj naštimaj je veliko lažje kot potem prav v windowsih urejat.

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2004 18:16:32   
kimi
ali imaš windowse xp ti še eno lažjo rešitev povem

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2004 18:20:33   
LaLi
Windows XP.

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2004 19:02:22   
india
Na e-donkey si poišči program pestpatrol. je zelo dober, meni Norton ni javil nekih Trojancev, pa mi jih je pestatrol javil in sčistil.

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2004 19:18:11   
emaa
Panda Titanium tudi ni slab antivirusni program

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2004 19:47:46   
ma3ca
Namesti ADAWARE, personal edition je zastonj. Ta ti počisti vse črve in trojanske konje ter podobno.

Še link: http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/;)

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2004 20:03:20   
Jančika_
AVG Antivirus rula!

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2004 20:03:55   
SANDY
ad-aware ti spuca samo kr ti dol loadaš in se ti zraven naserjejo še kake reklame. To ni antivirusni program.:kuza:

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2004 20:05:32   
ZARA
ja men Ad-aware ne zbrise trojancev,matr ene 2 mam,shit no...
AVG jih pa ne najde :hudicek:,KWA je to????????????

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2004 21:23:46   
ma3ca
----------
ad-aware ti spuca samo kr ti dol loadaš in se ti zraven naserjejo še kake reklame. To ni antivirusni program.
----------

Kdo je pa reku, da je to antivirusni program????
Je program, ki ti odstrani smeti, ki se ti naserjejo ob namestitvi raznih bedastih programov, ali ko kr neki brez veze potrjuješ z IE v pop-up oknih.

Relativno dober antivirsni program je Norton AntiVirus, ki pride v OEM različici cca. 7000 SIT (Panda je cca 5000 SIT). Zelo dober antivirusni program pa naj bi bil Kaspersky (rusko delo)!!!!!!!!

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2004 21:42:06   
puncica
Ja panda titanium je res špica, ko se je pojavil nov virus, je vse maile prepoznal, čeprav na siolu še niso imel zaščite in tako rešil naš računalnik:bravo:
Jaz mislim da ti ostane samo še preinštalacija, ker včasih pa res vsega ne moreš dol spravit, mi smo na nov inštaliral xp-je že enih 4×. Kazaa vse zabluzi, pa potem vse pokvar.

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2004 23:01:18   
kimi
lali pojdi na start, programi, pripomočki in obnovitev sistema vtipkaj datum ko misliš da ni bilo virusov ja bolje kot novo loadanje windowsev če pa bo isto potem je virzs hujši, sicer prvo poglej da nimaš preveč zaseden disk c, če je to ok snami en dobr antivirusni program če še ne bo pomagalo naredi kot sem ti rekla obnovitev sistema potem pa sporoči kako je

(odgovor članu LaLi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?