Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Računalničarke - prosim za pomoč 12.10.2004 17:57:18
|
|
|
|
pika74
|
Drage punce, Imam majhen problemček. A ktera mal obvlada računalnike? Dobila sem film na CD-ju, pa ko ga dam v računalnik, le-ta takoj odpre program Windows Media Player in se pokaže, da je film 2 uri dolg. Vendar je samo glas, slike pa ni:(. Tolk sm se veselila tega filma, da sm zdej čist :(:(:(, ker ga ne morem gledat. Samo poslušam ga lohk 2 uri:(:zmeden2:. A se kera mal zastop na te stvari? A morm kej spremenit, kej inštalirat, če hočm vidit. Sej sm razmišljala, da bi na kšn drug forum vprašala, ampak najraje najprej doma vprašam - mi je boljš med domačimi:):). Hvala za vašo pomoč. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Računalničarke - prosim za pomoč 12.10.2004 18:23:37
|
|
|
|
pika74
|
JUHU JUHU:sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo: RATAL JE!!! :kuza::kuza::kuza: gledat9nebesa. Hvala vseen. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Računalničarke - prosim za pomoč 12.10.2004 18:33:10
|
|
|
|
kimi
|
Tudi windows media player je zastonj. Važni so le grafični kodeki, ki jih očitno imaš, če ti film predvaja. Pa uživaj med gledanjem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?