Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Sem bolj amater za te stvari pa nimam pojma. Torej, moj brat je prejšnji mesec koristil očetovski dopust in ima bruto 60.000,00 za deset dni. Zdaj pa ne vem, a naj splošno davčno olajšavo delim s številom delovnih dni v prejšnjim mesecu in jo pomnožim z deset (dejansko opravljenih dni) in ta znesek upoštevam kot olajšavo al celotnih 47.033,00 SIT? Upam da je razumljivo napisano. Pomagajte, pliiiiiiiiiiiiiz. :miska:
Hm nisem čist 100% sam zdi se mi da ti obračunaš, kot da bi imel normalen dopust in pač daš dela 10 dni ostalo pa napišeš očetovski dopust....sam ne vem a to refundiraš pol prispevke al kako?
Obračuna se mu samo ure zaradi M4 na koncu leta in tako da štima s fondom za tisti mesec.Firma ne refundira nič ker očka tako dobi denar od socialne. Na plačilni listi potem piše redno delo, x ur in x denarja, očetovski dopust, y ur in 0,00 denarja.
Upam, da sem pomagala sem čist po domače se potrudila.