|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RUMEN IZCEDEK
5.12.2005 21:28:54   
Sandra*
Najprej vsem en lep pozdravček. Že dolgo nisem nič pisala, sem veselo user posted image user posted image user posted image za user posted image . In neverjetno, ampak uspelo je. Kmalu, nisem pričakovala, da ti po ss v treh mesecih lahko uspe. Zdaj pa me spet muči kar nekaj vprašanj. Komaj čakam, da jutri pokličem ginekologinjo. Upam, da me kmalu naroči.

Najbolj pa me muči belo-rumen izcedek. Na dan ko naj nebi prišla user posted image  se je pojavil. takoj se mi je zdelo, da to pomeni user posted image user posted image , ampak sedaj pa me skrbi, da to ni normalno. user posted image  sem 6 tednov, tudi prejšnič sem imela rumen izcedek, ki pa se je kasneje obarval rjavo? A katera ve, ali je rumen izcedek v nosečnosti normalen.

Lepe pozdravčke,

Sandrauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RUMEN IZCEDEK
6.12.2005 8:17:04   
Tiamo
user posted image  Jaz sem imela celo nosečnost izcedke user posted image . Ne skrbi, to je normalno.  Sem mislila, da se bom vsaj med nosečnostjo znebila vložkov, pa se jih nisem user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2005 9:45:11   
lenika
Tudi jaz imam že od začetka občasno različne izcedke, od rumenih, prozornih ter zelenih, pa sem sedaj že v 19. tednu. Pri G se oglasi takoj in ne odlašaj, če bo izcedek rjav, roza ali krvav.
Tako, da nič ne skrbi, ker ti izcedki so v nosečnosti normalni in se jih kar navadi, če pa bi te zraven še peklo, potem se pa le pojdi pokazat, ker bi lahko šlo za kakšno vnetje.
Lepo nosečnost še naprej ti želim.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2005 9:48:52   
lumpy
Tudi jaz imam celo nosečnost zelo povečan izcedek, večinoma je bel, včasih se obarva malo rumenkasto - g. mi je vzel bris in dejal da je vse ok , da ne gre za vnetje in niti nisem dobila kaj zdravil, kar se mi zdi super.

Tia 74, tudi jaz sem mislila da bodo vsi ti vložki končno pa pa, pa teh dnevnih porabim še več kot prej. Pa saj sedaj sem se že tako navadila da mi je samoumevno.

Sandra, ti pa le poročaj kako bo.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2005 10:47:23   
mml
V prvih tednih nosečnosti sem imela precej izcedka in sem vsak dan panično čakala, če bo postal namesto belo rumen rjavkasta in se bo spet vse končalo s ss, ampak do danes, ko sem že malo čez rok, je vse OK, tudi izcedek je v drugi polovici nosečnosti izginil.
Tako da poskusi čim bolj veselo uživat v nosečnosti

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2005 10:50:51   
Naja30
jaz imam tudi tak rumen gost izcedek, pa mi je v uteho, ko tukaj berem izkušnje "starih" user posted image .moram priznat, da sem malo panična, včasih se mi zdi, da je rjave barve. bom kar poklicala G, ker mogoče je pa kakšno vnetje.

kaj mislite, je imela katera temno rumen izcedek in kaj je bilo?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2005 10:53:48   
Anonimen
Ni ženske ki ne bi imela takšnega izcedka.V nosečnosti se ravnovesje poruši,hormoni itd. V bistvu gre za vnetja in glivice.Verjetno ti bo ginekologinja predpisala vagisan ali canesten.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2005 13:03:44   
Alisa
Vse user posted image  imajo izcedek nekatere celo celo nosečnost, meni je ginekologinja rekla da naj malo bolj počivam in da naj bi bilo bolje. Je pa res da par dni nimam nič  naslednji da pa spet rjav izcedek.
Izkoristi vsak trenutek ko se lahko malo spočiješ, ter pazi na user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2005 13:40:33   
Naja30
o hvala pettyy in Alisa, ful sta me potolažile. komaj čakam, da grem v službo user posted image  v četrtek, ker tale bolniška se vrti le okoli user posted image .
hvala hvala in vsem en velik user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?