Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja a ni tako da če imaš Siol ni treba plačevati naročnine, ker je že pri njihovi všteta? Se pa meni zdi totalna bedarija plačevanje RTV naročnine. cajt bi že bil da tole izkoriščanje ukinejo. Nehi no že, luknjo proračuna je pač treba zapolnit, kaj se greš madona no, zakva bi bla pa sama izjema, matr ti. Res, sama včasih ne vem, ali plačujem kabelsko, ali rtv, da mi spusti prvi in drugi program, pa ga sploh v parih letih niti povohala nisem. Komu na čast? Za 12 € dobim že dobro opcijo mesa za postrežbo kosila! Matr jim, državi, komu na čast, res, naj mi nekdo odgovori, ker bom sama nato vprašala pristojne, če moram imet televizor za njihovih 12 €, ko mi dol visi in mi je vseen, če obstajajo, če vse ostale kanale plačujemo, za k* rtv, pa še posebej! Euro sport ima končno tudi prenose, ma ko jih melje. Zakaj moram pravzaprav prijavit televizor, če mi nič ne nudijo? Kot država? Torej, če državi ne plačam 12,00 €, ne morem gledati niti pop tv, ker nisem državi dala nekaj denarja, a so poknjeni? To je tako, kot da bi plačevala članarino za na morje, a v življenju morja nikdar videla ne bi. Matr, če enkrat na leto pogledam ta rtv 1 in 2! Tudi kulturo bo potrebno enkrat prevetriti - če jo ne bo nihče, jo bom sama.