|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RR ADIJO. JAZ GREM. TOKRAT ZA VEDNO.
17.9.2006 11:48:30   
KIRA
TO JE ŠLO ČEZ VSE MERE DOBREGA OKUSA IN ETIKE. 

NEKOGA KI JE NA TLEH ŠE DODATNO PRIZADETI IN RAZŽALITI. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1095546&mpage=1&key=&#1095546

TOKRAT GREM ZA VEDNO. MEJTE SE. SI BOM DRUGJE POISKALA POMOČ.

LEP POZDRAV!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RR ADIJO. JAZ GREM. TOKRAT ZA VEDNO.
17.9.2006 11:55:33   
cukerček
KIRA
vedno sem te imela za močno osebo ne pusti se sprovocirat ljudem ki te ne poznajo, jaz vem kako je če izgubiš ljubljenčka in ti nekdo pomaga tako kot ti želiš svoji hčerkici, tudi meni so tako naredili in so mi povedali šele ko sem odrasla, ker je nekako pač pogovor nanesel na to.

No će si se pač fiksno odločla da zapustiš vedno bolj agresiven RR je to tvoja odločitev drži se in vseeno poskušaj najti mucka...

< Sporočilo je popravil cukerček -- 17.9.2006 11:57:10 >

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2006 12:00:31   
taka
vedno so slabi ljudje in so dobri,... zakaj bi dopustili da imajo sladi vpliv na nas?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2006 12:21:10   
daria78
Meni tudi ni čist jasno zakaj so se spravili nate!!!!! user posted image  Predvsem pa, kar so hotele povedati bi lahko na bistveno drugačen, bolj obziren in prijaznejši način in tako izrazile svoje mnenje.
Jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala zaradi nepoznanih ljudi. Saj veš...papir prenese vse.
Zaradi tega ti ni treba oditi!
Glede mucka pa vam želim, da čimprej dobite novega! 
LP

(odgovor članu taka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2006 12:46:09   
dory
Mogoce so bile res malo strozje besede, ampak da bi zato nehala hodit na RR?

Je pa res, da nikol ne bom razumela ljudi,ki kar naprej zgubljajo macke in se vedno vztrajajo in jih imajo? Zakaj zarad otrok? Brezveze...ce zivis zraven ceste, je macek pac nekaj,kar si ne mors privoscit...big deal...so se druge alternative...

Jst mam doma 3macke, od tega je en gluh...ob tocno dolocenih urah gredo ven in ob tocno dolocenih pridejo sami domov..cez noc ni noben zunaj..pa jih imamo leta in leta....se ko so zunaj kdo vrze uc na njih...imamo pa velik vrt, pa se glavna cesta ni blizu..torej potrebno bi blo razmislit o pogojih in sele potem omogocit zivali topel dom...

(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2006 12:51:46   
Anonimen
Tudi sama sem že pred časom storila enako,a sem se vrnila,ker sem ugotovila,da je škoda pustiti stvari,ki jih imaš rad,zaradi oseb,ki imajo pač slab dan in se spravijo nate.

Vem,da si hotela samo dobro.Te popolnoma razumem.

Morda bi si umislila kakšno drugo žival-naprimer manjšega psa za v hišo ali pa malo večjega za pred hišo,v boksu.Tako ne bi trpela niti ti,niti otroci,še najmanj pa tvoje živali.

Sicer pa si sama dovolj odgovorna,da upravljaš s svojim življenjem.

Ne sekiraj se in pojdi naprej.Tudi brez RR ti bo lepo.

KIRA,srečno!user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2006 13:09:47   
mika
Kira, kaj pa če bi nabavili činčilo? ta je tudi prijetna za otroke, pa še nihče ti je ne bo povozil ali ukradel, ker jo boš imela noter. Živijo do 40 let, tako da jo boste imeli zelo doooolgouser posted image .

Tudi tako bo viktorija lažje prebolela mucka. tako kot je ena prej napisala, ji poskus razložit, zakaj muceka ni in da bo sedaj imela činčilo.
Mi bomo tud imeli činčilo, ker so fuuul za cartat, muce pa ravno zaradi ceste ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2006 15:01:28   
mama54
Kira,brez veze se sekiraš zaradi nekaterih osebkov.Ostani,ker te rada prebiram.Ostalo pa sem že napisala tukaj

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1095546&mpage=1&key=&#1095860

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2006 15:20:46   
Gina
Joj, joj, punce, pa zakaj vzamete vse za tolk hudo? Ena pač misli drugače kot ve, saj to največ pove o njej, vsak človek si bo itak svoje mnenje ustvaril. Ne moreš se zato nervirat doma!
V resnici če greš protestno iz foruma, kaznuješ edino samega sebe. A še koga zraven? A je to smiselno?

Še to, rr se vsakemu, ko pride, zdi zelo umirjen forum. Ko pa je nekaj časa gor, pa ugotavlja, da se je pokvaril. Ves čas je isti, samo z drugimi očmi ga začnemo gledat, ko se bolj in bolj udeležujemo debat. Pa če se zapleteš sam vase, da ti začne biti pomembno, kaj si kdo misli o tebi, potem imaš kar naenkrat problem. Vsake toliko časa seveda na rr vdrejo vsiljivci, ki provocirajo, ampak menda smo toliko odrasli, da to takoj ugotovimo, saj se iz vsebine razbere, pa te debate preskočimo, no jaz jih vsekakor. In če ne prebereš sploh, potem imaš še manj vzroka za razburjanje....

< Sporočilo je popravil Gina -- 17.9.2006 15:22:53 >

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2006 17:35:17   
Anonimen
Punce,

Kira me je prosila, da se vam zahvalim za izkazano današnjo podporo.

Torej, v njenem imenu en ogromen H V A L A.user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2006 17:53:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elanor

psa  malo večjega za pred hišo,v boksu.

Kateri pa prav tako potrebuje sprehode in nego ...

In cepljenja, hrano, pozornost, ucenje ...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.9.2006 19:35:17   
Anonimen
Kira, zate pa si res nisem mislila, da se daš sprovocirati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.9.2006 20:38:02   
Shania
Tukaj ni šlo za provociranje. Sem povedala svoje mnenje, ki ni enako njenemu. Če ni zavito v celofan, to še ne pomeni da gre za provokacijo.

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.9.2006 21:48:26   
dulcinea
Shania, res si se do Kire obnašala kot pra...a. (se opravičujem grdim besedam).

KIRA, pa ne no... Najboljše, da gredo take izjave, kot je Shanijina pri enem ušesu not, pri drugem pa ven. Ne jo poslušat. Ko si pa tko fajn  na forumih. No če si se pa odločila, da greš, pa ADIJO. Lahko mi posreduješ na ZS mail ali pa še bolje MSN naslov. Rada bi kdaj s teboj poklepetala o muckih.

AJA, pri nas imamo 4 mucke pa noben ni podoben tvojemu. ŽAL. Ker bi ti ga resnično dala. Pa smo na mucke zelo navezani. Tudi nam je že nekaj muckov povozil avto, dve sta prišli domov brez zadnjih nog, ker jim jih je odrezala kosilnica, ko so lovile miši. Grozno, vendar starejši lažje prebolimo. Sicer pa mislim, da je mačka za ven. No saj včasih jih imamo tudi noter, vendar je njihova narava taka, da lovijo miši in se preganjajo z drugimi mački.

In Shania, zaradi tega, ker je bil naravni izbor takšen, da je nekaj naših mačk kruto končalo, še nismo zato morilci. Tudi ljudi, ki so nepazljivi včasih doleti kruta smrt. Kdo je pa tam kriv?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.9.2006 22:06:57   
Shania
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea
Shania, res si se do Kire obnašala kot pra...a. (se opravičujem grdim besedam).

Se ti poslušaš kaj govoriš? In kdo si ti, da boš mene označevala za prasico? Se morda poznava? Veš karkoli o meni?
Eno je nestrinjanje, drugo pa žalitve. Preberi si pravila ob včanitvi. Pričakujem opravičilo, ker žalila pa jaz nisem nobenega in niti slučajno ne dovolim, da kdrokoli, še najmanj pa neka virtualna dulcinea žali mene. Ok?

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

In Shania, zaradi tega, ker je bil naravni izbor takšen, da je nekaj naših mačk kruto končalo, še nismo zato morilci. Tudi ljudi, ki so nepazljivi včasih doleti kruta smrt. Kdo je pa tam kriv?

Gume so naravni izbor? Smrt pod kolesi je naravni izbor?user posted image  Pa dajte no...
Mačka je nepazljiva? Kako točno to misliš - ni pogledala levo in desno, ko je šla čez cesto? Tako kot ljudje, pa jih potem povozi avto?user posted image

Joj, joj...

lp,
Shania

P.S. Kje točno sem se obnašala kot ****? Res me zanima. Ko odgovorov nisem zavila v celofan, ampak sem jih povedala relano?

< Sporočilo je popravil Shania -- 17.9.2006 22:13:33 >

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.9.2006 22:10:39   
Anonimen
Ok,te dneve je nekaj v zraku očitno ,da se vse skoraj na RR-ju kregate.
DOVOLJ je a ne mislite user posted image
Rajši se na zS-jih kregajte kolikor hočete.
pa kaj si mislijo novi obiskovalci user posted image
vsi smo odrasli in se temu primerno obnašajmo ali pa gremo rajši vsi na MON,pa bo user posted image
nehajte punce,vsaka ima po svoje prav

(odgovor članu Shania)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.9.2006 23:08:00   
lelaval
Res sem mnenja, da bi vsaj moderatorji morali vedeti, kje so meje.
Upam, da sei premisliš in vseeno ostaneš z nami, saaj te bomo pogrešala. Ma, ne pusti se, da bi odšla zaradi nekaterih (e), ki misli, da lahko napiše vse, kar hoče brez kančka sočustvovanja.

Drži se.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.9.2006 23:10:06   
Anonimen
Če misliš resno, Kira, upam, da lahko še vedno ostaneva v kontaktu preko MSN-ja in GSM-ja in ob priliki tudi osebno. Kje lahko ti najdeš mene, pa veš. user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.9.2006 23:16:36   
Shania
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Res sem mnenja, da bi vsaj moderatorji morali vedeti, kje so meje.

Že 1000-ič danes: kje sem prestopila meje?

lp,
Shania

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.9.2006 8:10:22   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Shania

Že 1000-ič danes: kje sem prestopila meje?

lp,
Shania

Pa saj jih nisi ti.user posted image
user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?