|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RR- že tri mesece sem gor
4.5.2005 22:18:59   
D@isy
Danes je očitno moj dan:)-.

RR sem odkrila po naključju in takoj padla not, sam se nisem še najbolje znajdla.:zmeden2:
Hotela sem, da mi bi odgovorilo vsaj 30 žensk, filala sem fotke in kontrolirala, koliko je bilo ogledov...:ups:
Priznam, bila sem total zasvojena:(;).
Ne boste verjele, ampak ponoči so se mi bledli vaši nicki:zmeden2:...

Koruzica (beri Hanin očka) se mi je samo smejal, ko sem ga vsakodnevno spodrivala z računalnika in ga pošiljala na pivo, sam da sem mela mir.9nebesa..

Zdaj pa sporočilo za vas, vse uporabnike in uporabnice RR-a, in seveda očete in matere- ustanovitelje:
Imam vas rada, ne vem, kaj bi brez vas.
V veliko pomoč ste mi.
Pa še račun za telefon se mi je zmanjšal...
Koruzica je pa kar ADSL zrihtal, ko je videl, kok sem not padla.

Stokrat hura ZA VAS!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:...

Neposredna povezava do sporočila: 1
4.5.2005 22:22:58   
piščanc
tud jaz se pridružujem čestitkam rr-ju in :rozica: za vse uporabnice in uporabnike

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2005 22:26:05   
Anonimen
Tud jaz!!! Pa... res je... sem kar malo zasvojena ratala. Še dobro, da imam v službi ADLS, pa doma tudi, ker ko je bil mrk sem kar :((:((:((:((, pa ko smo bili na dopustu tudi. Celo lap top sem vlekla s sabo, potem pa so mi povedli, da v sobah ni priključka za net.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Pa hotel s štirimi zvezdicami!

(odgovor članu D@isy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2005 22:26:42   
Pupica
ooooooooooo how sweet9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

D@ISY tut mi mamo tebe radi!!!!:love::love::love::love:
Je lepo biti v tej naši družbi, kajne?No mogoče bom počas še zastopla tiste k pljuvajoi čez RR, se poslovijo, pa nazaj propokajo:)-:)-:)-:)-:)-
RR je ZAKON!Pa nej reče kdor kolk kar hoče, sestavljamo ga pa me, drage moje, torej MI smo zakon!
Mejmo se rade še naprej:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2005 22:31:33   
Anonimen
Verjamem:) Tut jst odkrila čist slučajno. Sem pa tuki že...(sam da zračunam:)-)...1 mesec..pa en let..pa 4 mesce..pa ... Ma skor eno leto in pol:)

(odgovor članu D@isy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2005 22:35:44   
Gina
No, daisy, a lahko še drugim povem:
Daisy je v resnici ena zelo fajn in prijazna punca:), pa super mamica in sem prav vesela, da jo poznam.:rozica:
Prav fino, da se včasih na naš konec pripelje.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2005 22:38:48   
Pupica
Ja to se pa jaz čist strinjam s tabo Gina:bravo::bravo::bravo::bravo:

Morm pa pohvalit tut koruzico, ker me je zelooooooooo presenetil, ko sem bila najbolj ranljiva, mi je on osebno napisal spodbudo:bravo::bravo::bravo::bravo:
Me je prepričal čist, da ti moški pove svoje mnenje, to je zame res alfa in omega.No in se mam vama za zahvalt, da je dons tko kot je, pa da se nisem dala:hudicek:

Hvala obema!

Aja pa tebi tudi Gina:bravo::bravo::bravo:Tut moj se ti zahvaljuje9nebesa

Pa ribica, o tem sploh vse naj naj naj:angel:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2005 22:38:58   
lenika
Tudi jaz sem ga nekje meseca novembra odkrila čisto po naključju in sedaj ne mine dan, da ne bi prišla pogledat kaj se dogaja. Je pa tudi možek videl,da veliko hitreje tipkam kot sem prej, ker nekaj kilometrine sem pa tukaj že naredila, čeprav nisem ravno med tistimi, ki najveeč pišejo tukaj.

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2005 22:49:34   
teta beta
Ja, jaz tudi, pa tudi cirka tri mesece, odkar sem :nosecka: in odkar imam adsl.
Svaka čast vsem. :bravo:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2005 22:54:07   
Pupica
u madona, pol sem jez že inventar kle:zmeden:
1 let pa ene 3 mesece...neky tacga:ups::ups:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.5.2005 22:54:49   
cmokec
Vsem, ki v teh dneh praznujete RR zasvojenost, čin, čin :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. Za darila pa želja, da bi pridno tipkale in da bi vaše škatle zdržale mamino veselje. :bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.5.2005 23:04:32   
MEGY_Patricija
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bravvvvvvvvvvooooooooooooooo

Tudi jst sem ful vesela da vas use puznam pa čeprav vas ne, prou fajn mi je tuki gor na telem vrtiljaki bi človek lahko reku,pa sej se ve kaj mislim.:kuza::rozica::kuza::rozica::kuza:
Za tole svarco mi je pa tku al tku puvedala ""Maja1""
majči hvala ti . .:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Sedaj pa ob enem še tole

ššššššššššššščččččččččččččččččččžžžžžžžžžžžžžžžž

no, pa naj se vidi, naj se ve, da brez vas nič ne zrihta se, tudi jaz mam zsej strešice na glavi pravijo moje črke.Hvala vsem in tisti kimije svetovala naj googl ugasnem , no pa je samo ponovno ga je blotreba zalaufat.:kuza::kuza::kuza::kuza:

LEP POZDRAV OD MEGY:darilo::rozica::darilo::darilo::rozica::darilo:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.5.2005 23:04:36   
Anonimen
Ja, Pupica, pa menda res štejeva med inventar. Tudi jaz sem gor že eno leto in 2 meseca. Juhuhu zame in za ostale inventarke!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu D@isy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2005 23:08:19   
Pupica
Ej Blacky pol pa kr čin čin a ne:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bo treba res en big srečanje narest, da se mal v živo vidmo, ker tole je pa res kr ena doba:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2005 23:35:05   
D@isy
No, punce, mamice, žene....Koruzice, tko kot sem jest; Pupica je predlagala, da se gremo piknik; kje pa kdaj?

Hvala tud Pupici, k'me je pohvalila na RR-ju...samo pomagat sem poskušal, ker vem, kako je, ko vsi čezte tolčejo...Ja, prav ste prebrale...to sem jest, Koruzica, Hanin fotrček, al pa očka, al pa futrier, koker č'te..:sloncek::sloncek::bravo:

Sam nisem tok na RR-ju, k'me baše čas, zaradi takih in drugačnih aktivnosti, si pa zelo rad preberem mnenja in replike in debate...

Naša je pa itak čist not padla, k'un švaba u filmu pr Petrčku :):):):bravo:

Bodte fajn in nočko z Notranjske

Koruzica

p.s.: se bom tud še pod svojim nickom kej oglasu

PAPA

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.5.2005 9:34:31   
Pajaca
Ajej kok sem pol jaz že stara. Tam enkrat maja 03 sem najdla tale RR... to bo pa kar že 2 leti.

Sam takrat je blo gor sam ene par punc, pa vse si na eni strani najdu.

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.5.2005 9:41:11   
BARBARA R.
:bravo: mi! Predvsem pa :bravo::bravo::bravo: RR timu!

:muca:

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.5.2005 10:23:43   
bini
več nas je odvisnikov :ups:...
ampak sej perilo, pa učenje, pa kuhanje pač lahko počaka :)-:)-.. na RR je pa treba kar pridno sledit :)-

(odgovor članu D@isy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?