Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 13:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja! Tistega hrvaškega morskega psa pripelji! :)- (sori Katja, spet sem zabluzila :ups: Tle se repenčim, moj otrok pa umira od dolgčasa, ker njegova mati nima niti kančka domišljije :ups: )
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 13:48:05
|
|
|
|
Joe
|
Iz banalnih materialov (karton, deske, veje) naredite celo mesto ali vsaj divjezahodno utrdbo. Pri tem uporabite igrače, ki jih že imate, in jih začinite z domišljijo, ki jo bo pri kupu otrok toliko, da bi se lahko skopali v njej. Opa, na kratko: delajte mesto ali vsaj stanovanjski kompleks iz raznih materialov in šotorov, ki jih že imate. V takšnih zgradbah pa se potem lahko počne 1000 stvari.
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 13:54:33
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
uf,meta,je že zbežal:zmeden2:verjetno je slišal da roštilj sprobavamo pa jo je kar na hitro popihal:)-:)-o joe to je dobra ideja,šotor imamo,otroški v obliki hiške:bravo: ,pa bazen;) ,naredimo beverly hills;)
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 14:10:08
|
|
|
|
Joe
|
Otroke na začetku le malo vzpodbodi, proti koncu jih najbrž potrebno že malo nadzorovati, da ne bodo sedežne garniture vlačili na vrt.
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 14:10:44
|
|
|
|
štumf
|
ne pozabite na barve za slikanje s prstki in plastičnih vreč za predpasnike
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 14:19:01
|
|
|
|
Joe
|
Starejši otroci se lahko obmetavajo s plenicami, poprej namočenimi v vodo. Prave prásice-bombasice so!
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 15:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, lepo ji svetujete jest bom pa pospravljala:grrr: Joe sedežne pa ne dam!!!!!!!!!!!Bom vhtala kot:kuza:
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 15:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa une napihljive ****rije(gradovi,...)
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 15:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
**** ni penezou...pa že tako je tavelik napihnjen bazen na dvorišču,še hodit nimam kje...se moram naučit letet:)-:)-Vseeno hvala za idejo.:bravo:
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 15:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej vem...sem sam omenila,ker sem glih danes oglas brala.Tle iz Kranja en to posoja.
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 15:46:44
|
|
|
|
india
|
pa lubenice izdolbi, samo si jih naj napolnijo z raznim sadejm, dajte v hladilnik, potem pa naj jejo z zavezanimi očmi:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 15:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Za kolk pa? Sej ne da bi naročila je mal predaleč ferbec pa me le matra;)
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 15:48:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Miska pol bojo pa drug let lubenice rasle na vrtu:)-
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 15:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Cene ni zraven,ti pa lohk privat pošljem št. pa vprašaj.Pomoje prov pocen ni.
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 17:11:29
|
|
|
|
india
|
No vidiš, Neva, pol maste pa biznis za drugo leto, boste lubenice prodajali!:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 19:09:49
|
|
|
|
jazz
|
kaj pa če vsem povabljencem naročiš naj se uštimajo v pustne šeme? Potem se lahko našemiš tudi sama al pa tvoj :love: in jih tako malo zabavaš- seveda moraš svoj prihod naznaniti z veeeliko košaro,kjer se bo za vsakega povabljenca našla kakšna malenkost ( mogoče doma narejena zahvala za obisk in pest sladkorčkov v mošnjičku ), vse lahko narediš sama, pa še poceni bo. Za tebe in tvojega ne vem, kako se kaj znata spustit na otroško raven, vem pa da bi jaz mojga hitro prepričala, k ful uživa če se lahk malo preserava, da se mu potem otroc režijo!
|
|
|
|
ROJSTNI DAN-IGRICE-PLISSSS IDEJE 5.8.2005 19:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
U jazz je pa fajn ideja...sam da moja hči in Timi imata samo drug druzga....pa nas bom jaz namesto:love:al pa moj:love:oziroma nono je bol za hece.To ga bomo sra....:):)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?