|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RJAV IZCEDEK IN KRVAVITEV
11.2.2005 16:44:33   
SAJA
OJLA!
NAJPREJ SEM BILA V PONEDELJEK FUL VESELA,KO SEM VIDELA:modri:,DANES PA MI JE VSE DOL PADLO,KO SEM VIDELA RJAV IZCEDEK IN ZDAJ ŠE KRVAVITEV!JE IMELA ŠE KAKŠNA TAKO?GINEKOLOGA IMAM PA ŠELE V PON.!
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.2.2005 16:52:28   
CIPRESA
Ja Saja tudi jaz sem imela tako izkušnjo. Zgodilo se mi je v službi v 6t, takoj sem odhitela k ginekologinji in ta mi je rekla da še neve kako bo lahko je vse O.K., včasih pa narava sama poskrbi, da se tisto kar ne bi bilo vredu izloči. Morala pa sem strogo počivat. Krvavitev je trajala en teden, vsak danj manj, potem pa se je ustavila in sedaj sem v 17t in je z našim malčkom za enkrat še vse vredu.
Čeprav pa tudi to še ne pomeni da bo vse O.K., vedno obstaja možnost, da nekaj ni vredu ampak moramo misliti pozitivno in božati in se pogovarjati z našimi trebuščki, tako da naši malčki občutijo, da jih imamo rade!!!

LP CIPRESA 17 3/7t

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2005 16:58:22   
sabini
ne čakaj niti skunde ,teči upam na najboljše

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2005 19:51:01   
oicolino
Zdravo!
Takoj pojdi k ginekologinji. Ne čakaj kdaj imaš pregled. Pojdi pa na urgenco. Tudi jaz sem imela isto takoj po 14-ih dneh ko sem zanosila. Danes sem v 23-em tednu in ne krvavim več šele 4-5 tednov. Razvil se mi je hematom. Hematom in otrok sta se bojevala med seboj kdo bo zmagal. In zmagala sva midva z otrokom. ZAENKRAT SVA OK. Takšne travme kot sem preživljala jaz ne privoščim nobeni ženski, zato pojdi takoj na pregled. Predvsem pa ne hodi, MORAŠ LEŽATI. Jaz sem na bolniški že od zanositve. Želim ti veliko, veliko sreče.

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2005 11:00:28   
Anonimen
Tudi jaz ti priporočam, da greš čimprej k dežurnemu ali pa na urgenco. Tudi jaz sem v petek opazila rjav izdecek in takoj sem letela k G. Ta mi je dala tablete in predpisala počitek ter ležanje.

(odgovor članu SAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2005 13:56:26   
Fifa
Kakšne tablete pa si dobila?

Tudi pri meni je bilo podobno - preberite si pogovore na zanositev in ovulacija tam nekje na 6,7,8 strani pod temo izcedek. Tam je vse napisano, kako se je pri meni izteklo?

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?