|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 21:40:50   
lorelei
Naš mali je postal telemanček! Do zdaj sploh ni pogledal TV-ja, zdaj pa smo mu enkrat pokazali risanko o mali ribici Nemu in hoče jo gledati vsak dan, pa ne samo enkrat! Ima neverjetno zanimanje in jaz sem se te risanke že naveličala. A to področje je zame še neraziskano. Kupila bi rada še kak DVD, pa me zanima, če mi lahko malo svetujete - katere risanke so dobre, sinhronizirane in ne prezahevne (za dvoletnika)?

Hvala, Lore:sloncek:lei
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 21:42:32   
Anonimen
Um, Roli Poli, Mojster Miha....to je kokr se spomne pri Živ Žavu:)

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 21:45:00   
Vera*
Jaz sem kupla malemu DVD risanke PAT IN MAT.Ful jih rad gleda:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 21:46:17   
Lepa Ana
Lahko ti napišem, kaj so moji (in zdaj nečak, ki je ravno dopolnil 2 leti) gledali, vendar ne vem, kaj od tega se dobi na DVD-ju, mi smo imeli videokasete. Torej: Telebajski (itak), Krtek, Lolek in Bolek, Miška Minka (ta vsaj na kasetah ni sinhronizirana), Lokomotivček Tomaž, Mojster Miha. To je nekako to, kar pali pri večini otrok, vsaj tistih, ki jih jaz poznam...

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 21:46:55   
lorelei
Ojej - v bistvu sem mislila bolj na risane filme. Pa fajn bi bilo, da so kvalitetni zvok in slika (kupila sem že en DVD, pa sem se kmal zjokala, ko sem prišla domov, ker je bilo tako slabo posneto)- cena pa nora...

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 21:49:59   
Janeja

Če misliš, da mu risanke ne bodo zanimive, pa probi s pravljicami. Moj je star tri leta pa že kar nekaj časa rad gleda pravljice: Rdeča kapica, Palčica, Sneguljčica,... Aja pa ful lepa je tud Čebelica maja!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 21:50:21   
Anonimen
Aja...medvedja brata mogoče? Peter Pan? hmmm....

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 21:56:50   
lorelei
Super ideja! Ker pravljice bi pa non stop poslušal. Kaj se dobijo tudi na DVD-jih?

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 22:02:29   
Janeja

Po moje se dobijo, mal poglej okrog. Mi smo kupval kar videokasete. Je res lepa slika pa zvok! :bravo:

Uživajte ob gledanju.:bravo: Pri nas sem še jest spet čist "not padla" :ups: Sam so pa res luštne!:)

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 22:19:20   
lorelei
Hvala - takoj jutri grem v akcijo!:sloncek::sloncek::sloncek:

Aja ribica - za medvedja brata sem pa vidla reklamo, a žal ni sinhronizirana. Podnapisov pa še ne znamo brat. Škoda, ker je menda lep filmček.

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
15.10.2004 22:20:48   
Anonimen
Aja, pozabla da je treba met sinhornizirano:ups:

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
17.10.2004 8:08:34   
Mojca20
Kuža Piki

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
18.10.2004 8:18:27   
Lenny
Mogoče še ena ideja: včlanite se v knjižnico in DVD-je in video kasete sposojajte. Drugače je na koncu v teh zadevah en velik kup denarja.
Lp

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
18.10.2004 8:42:56   
Donja
Moj obožuje Tom in Jerryja. So tudi sinhronizirane.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
19.10.2004 13:46:43   
Abby
TELEBAJSKI SO ZAKON!
Sicer pa:
:racka: Lokomotivček Tomaž
:racka: Roli poli oli
:racka: Little people (Naš mali svet, če se ne motim)

Vse so sinhronizirane, ampak naša miši jih gleda tudi na Kiki in SuperRtl, pa so ji tudi všeč.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
19.10.2004 20:42:57   
lorelei
Lenny-

kar se tiče denarja imaš čist prav, le da v naših knjižnicah še nimajo DVD-jev. Mogoče le dva al tri. Smo 100 let za kačami...:(:(:(

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RISANKE ZA DVOLETNIKA
20.10.2004 13:09:59   
Donja
Je moj dobil Medvedja brata za rojstni dan in ni ravno risanka za 2,5 let starega otroka. Moj je štiri in je bil malo prestrašen ob ubijanju medveda. Pa smo mu vse razložili pa je šlo.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?