|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RIBICA
31.8.2004 18:49:03   
TARA in MAJ
ČAO ribica bi te pa rada vprašala kakšen avtosedež mi priporočaš za otroka starega 8.mesecev do sedaj smo imeli lupinco:duda: lep pozdrav in hvala:rozica: TARA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RIBICA
31.8.2004 20:29:54   
Anonimen
O madonca, o avtosedežih pa nimam pojma:ups:
Od katere firme ste pa imeli lupinico?
lp,:fis:

(odgovor članu TARA in MAJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RIBICA
31.8.2004 20:39:49   
Anonimen
Ti bom napisala ''ta boljše'' avtosedeže od 9kg naprej...
-maxi cosi Priori xp: http://www.infantino.info/default.cfm?Jezik=Si&Kat=03020203&ProdID=158
-maxi cosi Midi: http://www.infantino.info/default.cfm?Jezik=Si&Kat=03020203&ProdID=59
-maxi cosi Priori SPS: http://www.infantino.info/default.cfm?Jezik=Si&Kat=03020203&ProdID=36
-Römer Duo Plus
-Römer King
-Römer Lord Plus
-Concord Trimax
-Concord Ultimax (od 0-18kg)
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   RIBICA
31.8.2004 21:03:54   
TARA in MAJ
zakon ribica hvala najboljša si :bravo::rozica:hvala

Neposredna povezava do sporočila: 4
   RIBICA
31.8.2004 21:30:20   
KATY&TIMMY
ciao!en mesec nazaj sem kupila romerja in sem ful zadovoljna.je res malo drag ampak je fantastičen.še jaz se počutim varna,ko vozim,saj vem da je moj :duda: zelo varen.za druge take sedeže pa ne vem niti jaz.vem samo da je cam za en d***.ne priporočam,ker nima niti malo varnosti.:(:((

lp,Katja&Timi:morje:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   RIBICA
1.9.2004 9:33:16   
malika
V Arielu že imajo avtosedeže Kiddy. Mene je nad njim navdušila Beti1, ki ga ima in je baje zelo zadovoljna s njim, jaz pa sem ga šla včeraj ravno pogledat v Ariel in je res super.Modelov je več, mene je navdušil model life plus,ki je od 9-36 kg in stane malo manj kot 50.000sit. Po Adacu pa je prav tako kot Romer in Maxi cosi na prvih mestih.Pojdi ga pogledat, jaz ga bom kupila čez kaka dva meseca.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 6
   RIBICA
1.9.2004 13:04:10   
Ro-La
Alo!

V katerem Arielu si gledala Kiddy-ja? Mi smo se odločili, da bomo septembra kupili avtosedež, pa se ne moremo odločit katerega, pa je treba it malo pogledat, pa cene primerjat preden se odpravimo v Avstrijo.

Kako kaj Vito?
Lanej že ful sedi, pa plazi se, pa brunda, pa na noge se hoče postavit, doji se še samo zj. in zv. drugače pa že papca skoraj vse (koliko pač mu je).Upam, da ti Vito pusti ponoči kaj več spat.

Se vidimo v četrtek. R&L

Neposredna povezava do sporočila: 7
   RIBICA
2.9.2004 10:12:55   
malika
V Mercator centru, odspodaj.
Imajo samo en model na ogled Kiddy life plus-jaz bi imela ravno tega.

Vito?:)- spi zelo slabo, se zbuja vsako uro, drugače pa je čez dan ful priden. Sam se igra, plazi po celem stanovanju, pridno papca, se postavlja na noge,...Samo spanje,....:(

Lp se vidimo danes

Neposredna povezava do sporočila: 8
   RIBICA
3.9.2004 10:40:00   
mehurčica
Do kdaj pa trajajo te akcije v Infantinu??? Najhitreje bi namreč lahko kupila avtosedež čez en mesec.:zmeden::ups:
no, če ne veste, bom jim pa e-mail poslala.

Lp:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?