|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RH FAKTOR
28.10.2004 11:39:35   
MALA79
Dajte mi še tukaj mal pomagat. Kako pa je z Rh faktorji? Sprašujem zato, ker mislim da imam jaz A- ( sem zvedla pri krvodajalski akciji) za fanta pa še ne vem. Kako ja kaj s tem?

mala79
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RH FAKTOR
28.10.2004 11:48:42   
Tinca7
Nič posebnega. G. te bo dala še enkrat testirat, potem pa boš v 28 t dobila inekcijo in še enkrat po porodu. Ne glede na to, kakšno kri ima tvoj dragi. Važno je kakšno kri bo imala tvoja :duda:.

LP, Tina

(odgovor članu MALA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RH FAKTOR
28.10.2004 11:49:28   
Anonimen
Jaz sem RH negativna, partner pa po mojem pozitiven, čeprav me ni nihče tega niti vprašal. Med nosečnostjo sem dobila eno ali dve injekciji, pa mislim da eno tudi po porodu, z razlago da to zato, da telo ne bi začelo tvoriti protiteles, če bi otrok bil RH pozitiven (po očetu). Posebej je menda to možno v drugi nosečnosti, ker telo hitreje prepozna "tujek". Za očeta pa pravijo, da zato ne preverjajo, kakšen RH ima, ker se je že zgodilo, da je bila ženska noseča z nekom drugim, pa tega seveda ni upala povedati partnerju. Tako grejo raje "na ziher".

(odgovor članu MALA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?