|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RH 0 NEG.in rogam v28t
7.12.2005 21:47:39   
*HONEY*
LP!

Prejšni teden naj bi bila v 28t(vsakič mi namreč izračunajo drugače za par dni) in ker sem rh0neg bi morala dobiti rogam.Pa ga nisem.Po cepivo grem jutri....Sem konec 29t.PREPOZNO???
Je lahko fejst kaj narobe???

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RH 0 NEG.in rogam v28t
7.12.2005 21:56:01   
total
Men so ga pozabli dat,ampak bilo je vse ok.

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 21:59:35   
Anonimen
Preden sem prebrala odgovor od total, sem hotela napisati, da ni prepozno, da, brez skrbi, že vedo, kaj delajo.
No, zdaj to odpade, ampak vseeno mislim, da en teden pozneje ne more biti  prepozno. Saj to v bistvu dajo preventivno, da telo ne bi začelo tvoriti protiteles, ki jih zdaj še ne tvori. Saj to skozi spremljajo.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 22:09:54   
KODA
Jaz sem imamRH  0 negativno krvno skupino.V prvi nosečnosti nisen dobila zaščite,ker mi je gin. rekel,da prva nosečnost ni ogrožena.Nato sem ga dobila drugi dan po porodu.Pa še to zato,ker je tamali imel moževo krvno skupino.Če bi imel mojo,tega sploh ne bi bilo potrebno.V tadrugi nosečnosti,pa sem dobila rogam v 27 tednu.Pa še drugi dan po porodu,ker je tudi tamlajši pobral krvno skupino po možu.Po porodu,sem dobila zato,ker je s tem zaščiten vsak naslednji otrok.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2005 22:12:53   
*HONEY*
Hvala! Ste me pomirile! Bom lažje spala!

V prvi nosečnosti sem tudi dobila v 28t pa po porodu,amapak takrat je (kao) vse blo točno!

LP

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2005 22:13:56   
piščanc
jaz imam tudi 0 neg. res je, da je šele drugi otroček ogrožen, če ima prvi slučajno poz. krvno skupino in njegova kri preide v kri matere in seveda tudi drugi mora biti poz. moja dva imata, prva poz. drugi pa neg. krvno skupino 

sicer pa to merijo z coombsovim testom, če je kri že aktivirana, vse ostalo je preventiva

iz malega zraste veliko

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2005 22:19:25   
Anonimen
A si že našla novega g.?user posted image

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2005 8:05:23   
pika-poka
pozdravček..jaz sem tudi Rh neg.- pa sem dobila cepivo tudi kasneje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2005 9:13:25   
sarazan
Jaz sem cepivo dobila v 29. tednu.
Pomoje že vedo, kaj delajo.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2005 12:47:21   
minaja
Naj bi se dobilo tole injekcijo v 28.-29.tednu oz. pri vsakem intrauterinem posegu prej (amniocenteza, splav ipd.) in po porodu. Gre za zaščito naslednjega otroka, morali pa bi jo dajati vsem nosečkam glede na njihovo krvno skupino (Rh - faktor) in ne glede na to, kakšno kri ima mož (ker kao, ni zihr, da je bil mož tisti, ki je napravil user posted image ). Srečno.

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2005 15:47:04   
cebelicamaja
Mene (sem A Rh-) bodo špiknili ob naslednjem pregledu, ko bom noseča 30t 2d. Sedaj je rekla G, da se še ne mudi.

LP, maja

(odgovor članu minaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.12.2005 13:44:26   
Anonimen
Meni so sicer dali injekcijo pravočasno, v 28. tednu, samo se mi zdi, da sem nekje zasledila (ne me preveč držat za besedo, ker govorim po meglenem spominu), da je za to injekcijo čas še do 32. tedna. Pomoje kake hude panike, ker boš dobila injekcijo v 29. tednu, ne more bit, tako da brez sekiranja.user posted image

(odgovor članu cebelicamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?