Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 11.9.2004 20:27:01
|
|
|
|
urši77
|
Ja, božec mali! A naj ti bo v tolažbo, da otroci vročino dobro prenašajo in da bo v max 3 dneh izpuhtelo!:ups:
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 11.9.2004 20:43:33
|
|
|
|
ZARA
|
...bogi mucek mali...bo kmal bolje... drzimo pestke za :modri::duda: Timija, papa
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 7:16:59
|
|
|
|
Tina15
|
Bogi otroček,upam da bo kmalu ok. Mi smo imeli to cepljenje prejšnji torek,tako da tudi čakamo na reakcijo.Men je pediatrinja rekla,da je skor 100% da bo reakcija!!!Me je kar groza.:(
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 11:28:01
|
|
|
|
janja
|
Čau, tudi mi smo imeli reakcijo prejšnji teden. Ni še čisto v redu, ampak v četrtek je moj mali Andražek dobil rahlo vročino. Potem pa mu je v petek teklo iz nosa in oči. Popapal je malo grenivk, pa je danes že veliko bolje (nosek je še zabasan). Vse hudo mine. pozdravček od Janje in Andraža
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 14:18:28
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
ciao!je že mimo:bravo::bravo:je pa bilo hudo,visoka vročina driska in hudi hudi krči v trebuščku:(:((:(se je tako zvijal od bolečine:(:( danes pa je spet moj Timi vesel in nasmejan in vražiček seveda:hudicek::)-malo je še zdelan od vsega,ampak ta hudo je mimo9nebesa:bravo::bravo::)-:)- lp KATJA&TIMI:morje::sloncek::morje::sloncek:
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 14:22:46
|
|
|
|
Ezi
|
No, fino :bravo::bravo: Pa si mu s čim pomagala? Lp, Ezi:racka:
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 14:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Odgovarja babi:proti vročini nič,ker se mu ni povspela visoko čez 38.Masaža trebuščka z WELEDA kapljicami,kuminov čaj,veliko tekočine,jedel ni,na srečo je dojen to je sprejel.Dijeta proto driski in veliko,veliko crkljanja.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?