Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 11.9.2004 20:27:01
|
|
|
|
urši77
|
Ja, božec mali! A naj ti bo v tolažbo, da otroci vročino dobro prenašajo in da bo v max 3 dneh izpuhtelo!:ups:
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 11.9.2004 20:43:33
|
|
|
|
ZARA
|
...bogi mucek mali...bo kmal bolje... drzimo pestke za :modri::duda: Timija, papa
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 7:16:59
|
|
|
|
Tina15
|
Bogi otroček,upam da bo kmalu ok. Mi smo imeli to cepljenje prejšnji torek,tako da tudi čakamo na reakcijo.Men je pediatrinja rekla,da je skor 100% da bo reakcija!!!Me je kar groza.:(
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 11:28:01
|
|
|
|
janja
|
Čau, tudi mi smo imeli reakcijo prejšnji teden. Ni še čisto v redu, ampak v četrtek je moj mali Andražek dobil rahlo vročino. Potem pa mu je v petek teklo iz nosa in oči. Popapal je malo grenivk, pa je danes že veliko bolje (nosek je še zabasan). Vse hudo mine. pozdravček od Janje in Andraža
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 14:18:28
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
ciao!je že mimo:bravo::bravo:je pa bilo hudo,visoka vročina driska in hudi hudi krči v trebuščku:(:((:(se je tako zvijal od bolečine:(:( danes pa je spet moj Timi vesel in nasmejan in vražiček seveda:hudicek::)-malo je še zdelan od vsega,ampak ta hudo je mimo9nebesa:bravo::bravo::)-:)- lp KATJA&TIMI:morje::sloncek::morje::sloncek:
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 14:22:46
|
|
|
|
Ezi
|
No, fino :bravo::bravo: Pa si mu s čim pomagala? Lp, Ezi:racka:
|
|
|
|
REAKCIJA NA CEPLJENJE PROTI OŠPICAM 13.9.2004 14:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Odgovarja babi:proti vročini nič,ker se mu ni povspela visoko čez 38.Masaža trebuščka z WELEDA kapljicami,kuminov čaj,veliko tekočine,jedel ni,na srečo je dojen to je sprejel.Dijeta proto driski in veliko,veliko crkljanja.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: