|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   REŠILI SMO SE GA
13.3.2006 18:02:46   
enapena
Pozdravljene punce tle gor,...
Moram priznati,da nisem nevem kako veliko tle gor,ampak zdaj,ko je ta presneta operacija za mano se moram razpisati,..
Januarja so mi odkrili miom na maternici.Glede na to,da sem za miome še relativno mlada,so bili vsi  presenečeni nad njegovo velikostjo,..6 X 7 cm....
Tudi jest sm bila presenečena,ko sem izvedla za to,...
Prej vse ok,pol pa kar največja mesnata bula,... Da te mine vse,še želja po seksu.
No in tako se je začelo.En dan prej si sprejet  v bolnico,da ti naredijo vse preiskave pa to,.
Operirana sem bila v KR,in me je rahlo skrbelo,kako in kaj bo,..Pa moram reči,da sem imela z vsem dobre izkušnje
Operiral me je dr .Urh,in stvar izpeljal,vsj meni se tko zdi,zelo profesionalno.
En dan prej je vse lepo razložil,pa tudi potem,ko sem bila na intenzivni,in na oddelku prišel še trikrat pogledat,kako je kej z menoj,..

Operacija je trajala dve uri,prerezali pa so me 12 cm.
Ob tej priliki bi tudi vsem puncam povedala,da sem precej bojazljiv človek,pa sem preživela,..
Naj vas ne bo strah posegov, ..
Laparo je v primerjavi s tem šala mala...
Bolečine po operaciji so hude,..ampak za zdravje se splača potrpeti,..

Zdaj čakam kaj mi bodo povedali na kontroli,če je vse ok.
Počutim se sicer v redu,samo še počivati moram.
Bolniške imam štiri tedne,v tem cajtu pa upam na totalno okrevanje.

Ja tako je to,...
Nekateri smo pač malo ,,razštelani ,,...
Ampak še dobro,da obstajajo ljudje,ki nas lahko poštimajo,.user posted image
Sedaj pa gremo novim zmagam naproti.
Sicer morva z dragim pol leta pazit,ampak tudi to bo treba preživeti.
Potem pa huraaa,in akcija za dojenčka.

Lep dan vsem še naprej in veliko optimizma.
pika

LP, Irena
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: REŠILI SMO SE GA
13.3.2006 18:52:18   
Bubamaraa
Pol leta naj ti hitro mine....Potem pa čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu enapena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2006 19:18:07   
cmokec
Ojla user posted image , a si vidla, da ni bilo tak bavbav. user posted image user posted image user posted image user posted image  Še najslabše od vsega so inekcije po posegu (vsaj zame).
Sedaj pa pridno počivaj in nič težkega ne vzdiguj. Potem pa user posted image user posted image user posted image . Se že veselim dobre novičke. user posted image

LP cmokec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu enapena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2006 19:54:42   
dulcinea
Držim pesti, da bo vse vredu.user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2006 20:43:39   
buča
ja,saj bo,draga sis...tud na kontroli bo,pa še letos boš user posted image ,boš vidla....za novo leto bomo tooook nepijani,da res nauuser posted image user posted image user posted image nočko sisuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2006 20:45:31   
cmokec
O Buča, a je bla kej sitna, al je dobro prenesla vse skupaj user posted image  Sam, da je za njo, ane. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 20:11:05   
buča
neeee,ni bla sitna,še men je šlo na jok,k sem jo gor peljala tist deževni ponedeljek.Hvalabogu,da je operacijo dobr prestala,mislm,kdo bi pa potem mene živciraluser posted image user posted image al pa kerga bi potem jestuser posted image ...zdej pa še ena bebica,da bom njenim otročkom vseeee igračke počečkala(to delata z mojo Piko)user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?