enapena
|
Pozdravljene punce tle gor,... Moram priznati,da nisem nevem kako veliko tle gor,ampak zdaj,ko je ta presneta operacija za mano se moram razpisati,.. Januarja so mi odkrili miom na maternici.Glede na to,da sem za miome še relativno mlada,so bili vsi presenečeni nad njegovo velikostjo,..6 X 7 cm.... Tudi jest sm bila presenečena,ko sem izvedla za to,... Prej vse ok,pol pa kar največja mesnata bula,... Da te mine vse,še želja po seksu. No in tako se je začelo.En dan prej si sprejet v bolnico,da ti naredijo vse preiskave pa to,. Operirana sem bila v KR,in me je rahlo skrbelo,kako in kaj bo,..Pa moram reči,da sem imela z vsem dobre izkušnje Operiral me je dr .Urh,in stvar izpeljal,vsj meni se tko zdi,zelo profesionalno. En dan prej je vse lepo razložil,pa tudi potem,ko sem bila na intenzivni,in na oddelku prišel še trikrat pogledat,kako je kej z menoj,.. Operacija je trajala dve uri,prerezali pa so me 12 cm. Ob tej priliki bi tudi vsem puncam povedala,da sem precej bojazljiv človek,pa sem preživela,.. Naj vas ne bo strah posegov, .. Laparo je v primerjavi s tem šala mala... Bolečine po operaciji so hude,..ampak za zdravje se splača potrpeti,.. Zdaj čakam kaj mi bodo povedali na kontroli,če je vse ok. Počutim se sicer v redu,samo še počivati moram. Bolniške imam štiri tedne,v tem cajtu pa upam na totalno okrevanje. Ja tako je to,... Nekateri smo pač malo ,,razštelani ,,... Ampak še dobro,da obstajajo ljudje,ki nas lahko poštimajo,. Sedaj pa gremo novim zmagam naproti. Sicer morva z dragim pol leta pazit,ampak tudi to bo treba preživeti. Potem pa huraaa,in akcija za dojenčka. Lep dan vsem še naprej in veliko optimizma. pika