|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RAZSAJA ANGINA!
30.12.2006 16:01:45   
sabini
Včeraj sva bila pri zdravniku in moj leto in pol fantek ma angino?V čakalnici jih je bilo 2o otrok z angino ...  MISLIM groza kr vsi so mel virusno angino v Domžalskem zdr, domu     , danes je tretji dan in nima več vročine je pa dobil antibitotik OSPEN za 1o dni.Me zanima a je imela katera tudi otroka z angino kako je še zbijala vročino in kaj dati jesti saj nima apetita.PREDVSEM ME ZANIMA KAJ POMAGA !
L.P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RAZSAJA ANGINA!
30.12.2006 16:13:42   
Anonimen
Tibor je tudi ravno prebolel angino. Ampak če bi bila tale vaša virusna, ne bil dobil antibiotika. Tudi naša je bila kar lepo bakterijska.  Jutri bo zadnji dan, kar bomo imeli Ospen.
Kar se zbijanja vročine tiče, imamo mi Daleron. Je pa tokrat Tibor imel spet visoko vročino, kar kakšnih 5 dni (že 2 dni preden smo šli k zdravniku), in to 39, 40, največ sem namerila 40,6, pa možno, da je kdaj imel tudi več, ker nisem pogosto merila.
Apetita seveda ni imel in ni par dni jedel čisto nič, potem pa par dni po en puding na dan. Je pa veliko pil, sam od sebe, posebno takrat, koje imel visoko vročino. Takrat je večkrat eksal 2 deci soka.
Upam, da vam bo antibiotik čimprej prijel (nam je 3. dan) in da se pozdravite.

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2006 16:43:16   
sabini
JA BAKTERISKA ANGINA ... sj najbolj se bojim da ne bo njegov bratec kaj dobil, ker je komaj mesec dni star.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2006 16:53:31   
lukec
Tudi naš Luka je že četrti dan na hiconcilu, ker ima angino. Vročine končno ni več, tako, da bomo šli jutri lahko spet ven. Ampak najlepše dni, kar se vremena tiče, smo pa očitno zamudili user posted image . Proti kašlju imamo prospan sirup, proti vročini pa calpol.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2006 17:17:16   
sabini
aha imate calpol, mi smo mel svečke prve dva dni zdej mam samo calpol doma sj pomoje je to isto in mu lih tko lahko dam a ne?A je vam tud rekla če kljub antibiotiku vročina naraste da je treba dati calpol ali svečke?

JOJ TO PA NISEM VPRAŠALA , ČE LAHKO GREMO VEN A KLJUB ANTIBIOTIKIH LAHKO GRESTE VEN ČEPRAV NIMA VROČINE, NO NAŠ JE ŠE NIMA UPAM DA TAKO OSTANE

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2006 20:42:32   
Anonimen
Pozdravljena!
Naš jo je prebolel sredi poletja,kar v tistih najbolj vročih dneh.
Čim vročina preseže(pa čeprav je pod antibijotikom)38,mu daj Calpol.
Za ven pa bi počakala vsaj dva do tri dni brez vročine,Ne takoj prvi dan,ko je brez nje,ker se lahko nahladi(diha z usti in udihava mrzel zrak,to pa za obolele mandelje ni dobro)in mu vročina zvečer spet naraste.

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2006 21:11:14   
PBJ
Mi smo ravnokar preboleli gnojno angino.  Dobil jo je pri 17. mesecih. 10 dni smo imeli visoko vročino, ki je vsak dan dosegla 39,2 ali 39,6. Po moje je imel virusno angino, ker je imel še 6. dan od začetku jemanja antibiotika vročino čez 39. Sem kar jezna, ker dajejo antibiotik brez, da bi vzeli bris in se prepričali, za kakšno angino gre. No, imel pa je še uho vneto, tako da je antibiotik bil potrebenuser posted image

Našemu so najbolj pomagale svečke - sploh pri visoki vročini. Drugače pa sem ga umivala z mlačno vodo, mu dajala vodne ali krompirjeve obkladke.
Apetita naš ni imel nobenega. Ker pa se še dojiva, je vsaj preko dojenja nekaj dobil v sebe. Pa ogromno je pil, mlačni čaj ali vodo. Poskusi s čim bolj pasirano hrano.
Sedaj pa jemo železove tabletke, ker ima hemoglobina 93. Nekaj je k temu pripomogla tudi angina.
Seadj še malo kašlja, apetit se je spet povrnil in zgleda, da hoče vse za nazaj nadoknaditiuser posted image

Pa hitro se pozdravite.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?