|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RADOVEDNICA
17.6.2005 7:31:03   
hati
Lepo dobro jutro vsem skupaj.....

Vam moram sam povedat kako sem otročja... Namreč moja M bo prišla v nedeljo... pač vem, ker je vedno točna... Ampak včeraj sem šla v lekarno po baby check in danse zjutraj nardila kr oba.... in najraje bi si kr dodala sama še tisto črtico, ki je ni bilo... Sam sem pa res malo usekana no... sicer pa saj vese...želja, želja, želja..... in upanje.... in seveda potem spet malce razočaranja.... ahhhhh... bo, enkratt pa le bo..... če zdržim, do takrat.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RADOVEDNICA
17.6.2005 7:33:21   
emaa
hati copy paste z enga na drug test, pa bosta dve :)-
drugače mi je želja znana, ker jaz čakam

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RADOVEDNICA
17.6.2005 7:40:00   
hati
:)- :)- :)- joj ema, ne govori... sem si ravno zamišljala situacijo, ko se mi bo od te želje zmešalo in bom najbrž res prelepla dva testa, da bom mela :roza: :)- :)- :)- uff... boljš da en čaj spijem...ker mogočem sem pa premalo spala...pa se mi posledično mal rola....:zmeden: :zmeden:

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RADOVEDNICA
17.6.2005 7:40:52   
emaa
sam, da si dobre volje, čeprav tale copy paste ne zveni slabo, a ga kar sama probam:)-

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RADOVEDNICA
17.6.2005 20:47:24   
jezika
haha vse smo iste. hati, kaj pa če si. škoda dnar stran metati in gledati grde znake.
sicer pa sem ista

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kdaj izgubite živce?
nosek5

Opišite kako se pomirite!

Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (53%)

Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (8%)

Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (39%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!