|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RABIM VAŠO POMOČ
3.8.2006 14:45:39   
TANČKAA
LEPO POZDRAVLJENE! SEM NOVA ČLANICA IN MOGOČE STE TO TEMO ŽE OBDELALE AMPAK VSEENO! žE 5 LET SEM NA KT IN TA MESEC SEM V PRVEM TEDNU JEMANJA TABLETK PO NESREČI POZABILA VZETI 2 TABLETKI ( VENDAR NE ZAPOREDOMA ) TABLETKO SEM VZELA. VENDAR JE PRI VSAKI POZABLJENI TABLETKI PRETEKLO VEČ KOT 12 UR. S FANTOM SVA IMELA SPOLNE ODNOSE.
ŽE 14 DNI ME ZJUTRAJ IN PROTI VEČERU ZBADA V TREBUHU IN JE NAPIHNJEN. NAREDILA SEM ŽE TESTE VENDAR JE POKAZAL - .
VEM DA JE PREHITRO, AMPAK VSEENO. 3 DNI NAZAJ SEM ZJUTRAJ OPAZILA RJAVI-BEL MADEŽ NA HLAČKAH. 
JE MOŽNO DA SEM ZANOSILA ALI NE?user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
3.8.2006 14:56:15   
Anonimen
bolj dvomim.
če ni preteklo 36 ur,potem naj ne bi bilo bojazni za nezaželeno nosečnost

(odgovor članu TANČKAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2006 15:34:15   
pikica25
Podobno se je enkrat zgodilo tudi meni. Rjav izcedek je bil posledica nepravilnega jemanja tabletk. Mislim, da je zelo malo možnosti, da bi zanosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2006 11:42:27   
Anonimen
SLIŠALA SEM, DA ČE POZABIŠ TABLETKO V PRVEM TEDNU 2 IN 7 DAN NI RAVNO NAJBOLJŠE. ŠE VEDNO ME ŠPIKA V SPODNJEM DELU TREBUHA.
RADA BI VEDELA PRI ČEM SEM
ČE BO PAuser posted image  PA BO, ČE PA NE BO PA TUDI U REDU.

(odgovor članu pikica25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2006 12:16:58   
sonchek
Lej anonimna...sej v končni fazi, če ti je vseeno če si noseča ali ne...pol sploh ni panike...
...Pušenjak bi rekel, da ni vedeževalec, da bi ugotovil, če si noseča ali ne...prav tako nismo me...
..počakaj, dan, ko naj bi prišla user posted image , če bo prišla, potem nisi noseča,...če je pa ni, pa verjetno si in takrat probaj kakšnen hitri test...
..glede zbadanja ja ba takole...marsikatero zbada, pred M, pa po M, pa pred O, pa po O....tako da to ni merilo, ali si ali nisi noseča...

Naj se zgodi tisto, kar si resnično želiš...pa srečno

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2006 6:33:37   
Anonimen
Zdravo!s svojim fantom sva ze stiri mesce,spolne odnose sva zacela imeti pred tremi mesecim.pred tremi tedni sva imela spolne odnose minstruacijo sem dobila drugi dan in zdaj me ze en tedn zbada v zelodcu ko kaj pojem ali popijem mi rata slabo vendar se mi ustavi pri grlu sploh nemorem bruhati.zalusta se mi kaditi vendar ko si prizgem mi cigaret zasmrdi in mi rata slabo.ali je mozno da sem noseca?ceprav sem si kupila tester po trh tednih mi je pokazalo negativno.
kaj naj storimuser posted image

(odgovor članu TANČKAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2006 8:32:47   
Tamejckeno
CAW!

sem 17 letna punca z fantom hodiva ze slabe stiri mesce papol!
spolne odnose imava ze priblizno slabe tri mesce papol.imela sva pred dvemi tednom papolo dnose.po tem spolnem odnosu sm drugi dan dobilauser posted image .vendar pa sem zacutila neki toplega . newem no sem zacutila tak kot da mi je spustiu mal v noznico....silno rada zelim met malega bebyjauser posted image .IMAM ZELO RADA MALE OTROKE.vendar sem se premlada.pred enim dnevom sem si sla kupiti tester vendar nism to opravila zjutraj ampak popoudne pa je pokazalo negativno.ko kaj pojem mi rata slabo pa mi dviguje gor ampak bruhat pa ne morem zato jem po malem lacna sem ampak ce pojem npr.dva kosa kruha mi rata slabo kaditi mi ne pase vec nic slatkega,kave tut mi ne pase vec pit, prsi me bolijo.to se ponavlja ze 5 dni.ali je mozno da sem noseca kljub temu da sem drugi dan dobilauser posted image  in ali je mozno da sem noseca ce mi je tester pokazal negativno?!?!?user posted image user posted image NAJ MI GDO ODGOVORI PROSIM!

(odgovor članu TANČKAA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2006 16:30:37   
sonchek
možno je,ja...
kdaj bi pa zdej mogla dobit user posted image ?
...takrat napravi se en test, če ne pokaže verjetno nisi noseča..

pa srečno...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tamejckeno)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2006 17:17:24   
Anonimen
Tamejckeno!

Madonca sta pa sila neodgovorna, če kr tko malo probavata...
Otrok pri 17-ih letih po 4,5 mesecih poznanstva?

Raje si v roke vzemita eno knjigo o zdravi spolnosti!

(odgovor članu Tamejckeno)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.8.2006 20:31:16   
Tamejckeno
Ja proti koncu tega mesca morem dobit tegauser posted image !
hvala za nasvet.sonchek.

tebi anomimen pa ni blo zanalašč ampak po nesreci!!!
Hvala za na svet tutdi tebi

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?