Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: RAČUNOVODKINE -eno vprašanje... 2.6.2011 12:29:24
|
|
|
|
nena m
|
Ja, pripada sorazmerni del regresa. lp
|
|
|
|
RE: RAČUNOVODKINE -eno vprašanje... 2.6.2011 23:17:59
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena m Ja, pripada sorazmerni del regresa. lp mislim pa da samo za 2 polna meseca in ne za 3, to preveri
|
|
|
|
RE: RAČUNOVODKINE -eno vprašanje... 3.6.2011 6:05:51
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: nena m Ja, pripada sorazmerni del regresa. lp mislim pa da samo za 2 polna meseca in ne za 3, to preveri Mi preračunamo na ure prisotnosti oz. delovne dobe glede na celo leto.
|
|
RE: RAČUNOVODKINE -eno vprašanje... 3.6.2011 8:04:58
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: nena m Ja, pripada sorazmerni del regresa. lp mislim pa da samo za 2 polna meseca in ne za 3, to preveri Mi preračunamo na ure prisotnosti oz. delovne dobe glede na celo leto. Jaz bi ji regres izplačala na podlagi dopusta, ker je tudi vezan na dopust. Torej znesek polnega celoletnega regresa bi delila z številom dni dopusta za celo leto in pomnožila z dnevi njenega dopusta, ki ji je pripadal za to leto do 7.3., odločbo o regresu ste ji že tudi lani dali za letos. Minimalni regres in minimalni dopust Primer: 748,10/20=37,41 37,41x3 (verjetno 3 dni ali 4)=112,23 bruto, odvedeš dohodnino in nakažeš neto na račun.
|
|
|
|
RE: RAČUNOVODKINE -eno vprašanje... 3.6.2011 20:47:23
|
|
|
|
Erdbeere
|
Ravno sem računala in na podoben način imela tudi sama primer. Šefica je rekla, da za 2 meseca pripada.
|
|
|
|
RE: RAČUNOVODKINE -eno vprašanje... 3.6.2011 21:56:36
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
mene pa zanima, kako je glede regresa, če imaš s.p.! a si izplačaš kar sam sebi, in kako je glede odvajanja dohodnine?
|
|
|
|
RE: RAČUNOVODKINE -eno vprašanje... 4.6.2011 9:39:57
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica mene pa zanima, kako je glede regresa, če imaš s.p.! a si izplačaš kar sam sebi, in kako je glede odvajanja dohodnine? Samostojni podjetnik ni zaposlen, ne izplačuje si plače niti si ne obračunava stroške plač. Ker samostojni podjetnik ni zaposlen, mu tudi ne pripada pravica do izplačila oziroma obračuna nekaterih izplačil, ki jih zaposlenim delavcem omogočata Zakon o delovnih razmerjih in Splošna kolektivna pogodba (npr. regres za letni dopust, jubilejna nagrada, odpravnina ob upokojitvi, nadomestilo za ločeno življenje, solidarnostna pomoč).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?